Artikel top billede

12 år uden konkurrence: Styrelse vil forlænge million-ordre med CGI Danmark uden udbud af 'tekniske årsager'

Det offentlige vil forlænge million-ordre med CGI Danmark på system, som CGI allerede har drevet i otte år. Systemet “kan kun leveres af en bestemt økonomisk aktør på grund af manglende konkurrence af tekniske årsager,” lyder konklusionen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor CGI lander millionordre uden udbud
  • Se hvorfor den pågældende styrelse har besluttet sig for helt at droppe udbud
  • Læs mere om vendor lockin
650
3:15 min
CGI Danmark er godt inde for i varmen hos Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, der nu igen vil forlænge en million-ordre med selskabet med fire år med mulighed for yderligere forlængelse i to år.

Det betyder, at CGI Danmark står til at være eneleverandør uden konkurrence på systemet i mindst 12 år, i det selskabet allerede har haft ordren siden 2011.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.