Artikel top billede

Masser af penge til rådighed: Simcorp klar til at bruge 60 procent af overskuddet på opkøb

Simcorp er klar til at købe op, og topchef Klaus Holse har betydelige beløb at gøre godt med, hvis den rigtige kandidat skulle vise sig.

Danske Simcorp er klar til at købe op, og selskabet har betydelige summer at gøre godt med, hvis den rigtige mulighed skulle vise sig.

Direktør Klaus Holse siger til ITWatch, at selskabet bruger 40 procent af overskuddet på dividende og resten på at købe aktier tilbage eller på opkøb.

“Dukker der opkøb op, stopper vi med egne køb af aktier og bruger pengene her i stedet. I Italien gjorde vi præcis det. Vi stoppede med at købe egne aktier og købte selskabet plus et lille lån,” siger han.

Det sker med henvisning til Simcorps nylige opkøb af italienske APL Italiana, som i sommer blev købt for 35 millioner euro.

Simcorp har desuden netop overtaget AIM Software.

Det fortæller Klaus Holse om her: Med nyindkøbt it-selskab skal Simcorp ud og erobre kunder med datahåndtering: Her er topchefens plan

Klaus Holse siger til ITWatch, at Simcorp for tiden ikke er i gang med at købe flere selskaber op, men at selskabet hele tiden sonderer markedet.

Simcorp præsenterede i sidste uge resultatet for første halvår. Det viste en vækst i driftsresultatet på 57 procent.

Det kan du læse mere om her: Solid vækst for Simcorp i 1. halvår: Driftsresultatet er vokset 57 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.