Artikel top billede

Nets åbner for nyt aktieprogram til menige medarbejdere - så lukrativt er det

De menige medarbejdere hos Nets får nu også adgang til at investere i selskabet under gunstige vilkår.

De omkring 3500 medarbejdere hos Nets får nu mulighed for at investere i selskabet som led i et nyt aktieprogram.

Det skriver Børsen.

Det nye aktieprogram for de menige medarbejdere kommer efter, at Nets er blevet mødt af stor kritik for selskabets milliardstore aktieprogrammer til topledelsen.

"Vores ejere introducerer et medinvesteringsprogram, der efter mere end et halvt års tilvirkning nu er helt på plads. Det omfatter alle vores medarbejdere i Nets i de 13 lande, hvor vi er repræsenteret, som nu alle får mulighed for at blive medinvestorer i virksomheden," oplyser Thomas Kolber, HR-chef hos Nets, i en mail til Børsen.

Læs også: Nets aktiefest kan føre til politisk indgreb: "Det er med længder det mest groteske eksempel"

Så meget kan medarbejderne score

Ifølge Børsen betyder det nye aktieprogram, at medarbejderne hos Nets kan investere for 10.000 eller 20.000 kroner i selskabet under den forudsætning, at aktierne først kan sælges i forbindelse med et salg af Nets.

Hvis medarbejdere på det tidspunkt fortsat er ansat i Nets vil de modtage yderligere to aktier for hver aktier de har.

Det vil således betyde, at hvis Nets-aktierne fastholder sin nuværende værdi, så vil 20.000 kroner kunnne blive til 60.000 kroner i forbindelse med et salg. Den økonomiske gevinst vil i sagens natur blive endnu større, hvis værdien af Nets-aktierne stiger.

Nets Corporate Service-afdeling blev i løbet sommeren solgt til Mastercard, og ifølge Børsen vil de 270 medarbejdere, der nu overgår til Mastercard ikke få mulighed for at deltage i aktieprogrammet.

Læs også: Mastercard overtager 270 Nets-medarbejdere som del af milliardhandel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere