Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Betting-bagmænd vil skyde millioner i danske startups med ny venturefond

De danske iværksættere Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen har tjent en formue på bettingselskabet Better Collective. Nu vil de skyde millioner i danske iværksættere.

Bagmændene bag den danske betting-succes Better Collective skyder nu millioner i den danske venturefond Bumble Ventures, der indtil videre har tilsagn om at få adgang til 130 millioner kroner. Det skriver Børsen.

Bumble Ventures skal have fokus på at investere i danske iværksættere, der befinder sig i det helt tidlige stadie, og fonden bliver godt modtaget i det danske venture-miljø:

"Overordnet set er det super positivt, at Bumble Ventures kommer ind på markedet. Det er et rigtig godt tegn på, at vi er på rette vej i det danske iværksættermiljø, når der kommer endnu mere slagkraftig kapital, der er skabt af iværksættere, til rådighed," siger Eric Lagier, der er partner i den konkurrenrende fond ByFounders, til Børsen.

Ifølge Børsen er det planen, at Bumble Ventures i løbet af de næste tre år skal føje 10-12 virksomheder til investeringsporteføljen.

Hovedinvestorerne bag fonden Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, tjente i 2018 en formue, da deres bettingselskab Better Collective blev børsnoteret i Stockholm. Berlingske har tidligere skrevet, at børsnoteringen kunne gøre de to iværksættere til milliardærer.

Fondens ledende partner er Daniel Nyvang Mariussen, der også selv har en fortid som iværksætter.

Han har blandt andet har været med til at stifte virksomheden Trunkbird, som i 2015 fik en investering på 300.000 kroner i tv-programmet Løvens Hule.

Det kan du læse mere om her:

It-iværksætterne Daniel, Rune og Mads måtte ændre alt efter medvirken i Løvens Hule: "Det stod ret hurtigt klart, at vi måtte sadle helt om"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere