Artikel top billede

Betting-bagmænd vil skyde millioner i danske startups med ny venturefond

De danske iværksættere Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen har tjent en formue på bettingselskabet Better Collective. Nu vil de skyde millioner i danske iværksættere.

Bagmændene bag den danske betting-succes Better Collective skyder nu millioner i den danske venturefond Bumble Ventures, der indtil videre har tilsagn om at få adgang til 130 millioner kroner. Det skriver Børsen.

Bumble Ventures skal have fokus på at investere i danske iværksættere, der befinder sig i det helt tidlige stadie, og fonden bliver godt modtaget i det danske venture-miljø:

"Overordnet set er det super positivt, at Bumble Ventures kommer ind på markedet. Det er et rigtig godt tegn på, at vi er på rette vej i det danske iværksættermiljø, når der kommer endnu mere slagkraftig kapital, der er skabt af iværksættere, til rådighed," siger Eric Lagier, der er partner i den konkurrenrende fond ByFounders, til Børsen.

Ifølge Børsen er det planen, at Bumble Ventures i løbet af de næste tre år skal føje 10-12 virksomheder til investeringsporteføljen.

Hovedinvestorerne bag fonden Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, tjente i 2018 en formue, da deres bettingselskab Better Collective blev børsnoteret i Stockholm. Berlingske har tidligere skrevet, at børsnoteringen kunne gøre de to iværksættere til milliardærer.

Fondens ledende partner er Daniel Nyvang Mariussen, der også selv har en fortid som iværksætter.

Han har blandt andet har været med til at stifte virksomheden Trunkbird, som i 2015 fik en investering på 300.000 kroner i tv-programmet Løvens Hule.

Det kan du læse mere om her:

It-iværksætterne Daniel, Rune og Mads måtte ændre alt efter medvirken i Løvens Hule: "Det stod ret hurtigt klart, at vi måtte sadle helt om"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
“Holdningen er tilsyneladende, at it ikke har indflydelse på medarbejdertilfredshed”
"Når jeg ser, hvor meget man går op i indretning og arkitektur for at give medarbejderne de bedst tænkelige fysiske rammer, undrer det mig, at man ikke gør det samme, når vi leverer software til dem."
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.