Artikel top billede

Se hele listen: Disse 12 forældede it-systemer mangler stadig at blive udskiftet med Sundhedsplatformen

12 forældede it-systemer mangler fortsat at blive udfaset i Region Hovedstaden mere end tre år, efter implementeringen af Sundhedsplatformen begyndte. Alle systemer forventes nu først at være endeligt udfaset ved udgangen af 2022. Se listen over systemerne her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se listen over de 12 forældede it-systemer, som endnu ikke er blevet erstattet af Sundhedsplatformen
  • Tjek de 19 forældede it-systemer, som er blevet erstattet af Sundhedsplatformen
  • Se alle svarene fra Region Hovedstaden
  • Bliv klogere på hvorfor der holdes liv i it-systemerne
838
4:15 min
Ferticlient, Venera Journal og CSO Antikoagulation.

Hvad har de tre ikke ligefrem mundrette navne tilfælles?

De tre navne, der dækker over it-systemer for henholdsvis specialregistrering af fertilitet, hud- og kønssygdomme og situationen for blødere, er alle blandt de 12 forældede it-systemer, som Region Hovedstaden for længst skulle have udskiftet med Sundhedsplatformen.

Ved hjælp af en aktindsigt kan Computerworld nu afsløre listen med de 12 forældrede it-systemer, der endnu ikke er blevet udfastet, selvom implmenteringen af Sundhedsplatformen har varet mere end tre år.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.