Artikel top billede

(Foto: Thomas Tolstrup)

Danske Better Collective køber konkurrent for op mod 18 millioner kroner

Den danske betting-platform Better Collective køber med iværksætterne Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen i spidsen den blot fire år gamle britiske konkurrent mybettingsites.co.uk for 18 millioner kroner.

Danske Better Collective har forrygende vind i sejlene for tiden. Nu køber selskabet med iværksætterne Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen i spidsen det britiske betting-site mybettingsite.co.uk.

Better Collective betaler op mod 2.2 millioner pund - godt 18 millioner kroner - for det britiske website.

Ifølge parterne er mybettingsite.co.uk blandt de mest besøgte sites i Storbritannien.

Selskabet - der bleve stiftet i 2015 - bag det landede i fjor en omsætning på 400.000 pund - 3,4 millioner kroner - på det. Heraf landede de 300.000 pund som driftsoverskud for den dermed stærkt lukrative forretning.

Parterne meddeler, at overtagelsen ‘bidrager til’ Better Collectives overordende mission - nemlig at ‘uddanne online-spillere og skabe transparens,” som det hedder.

Better Collective har en række produkter, som henvender sig til det britiske marked.

Selskabet peger på, at købet ikke er stort, men at det til gengæld lever op til at alle de vigtigste kriterier for at kunne integreres ind i Better Collective Group.

Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen blev særdeles velhavende, da de i 2018 børsnoterede Better Collective på børsen i Stockholm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere