Artikel top billede

Danske Better Collective køber konkurrent for op mod 18 millioner kroner

Den danske betting-platform Better Collective køber med iværksætterne Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen i spidsen den blot fire år gamle britiske konkurrent mybettingsites.co.uk for 18 millioner kroner.

Danske Better Collective har forrygende vind i sejlene for tiden. Nu køber selskabet med iværksætterne Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen i spidsen det britiske betting-site mybettingsite.co.uk.

Better Collective betaler op mod 2.2 millioner pund - godt 18 millioner kroner - for det britiske website.

Ifølge parterne er mybettingsite.co.uk blandt de mest besøgte sites i Storbritannien.

Selskabet - der bleve stiftet i 2015 - bag det landede i fjor en omsætning på 400.000 pund - 3,4 millioner kroner - på det. Heraf landede de 300.000 pund som driftsoverskud for den dermed stærkt lukrative forretning.

Parterne meddeler, at overtagelsen ‘bidrager til’ Better Collectives overordende mission - nemlig at ‘uddanne online-spillere og skabe transparens,” som det hedder.

Better Collective har en række produkter, som henvender sig til det britiske marked.

Selskabet peger på, at købet ikke er stort, men at det til gengæld lever op til at alle de vigtigste kriterier for at kunne integreres ind i Better Collective Group.

Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen blev særdeles velhavende, da de i 2018 børsnoterede Better Collective på børsen i Stockholm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.