Artikel top billede

Nu kan du blive masseret, mens du sidder i den ultimative gamer-trone.

Acers nyeste ’enhed’ er trone til gamerne – nu med indbygget massage

IFA, Berlin: Acer Predator Thronos Air satser på at blive det ultimative gamer-setup.

Ønsker man at have ophøjet sine spilleseancer til at være meget ud over det sædvanlige, har Acer løsningen: Predator Thronos Air.

Der er tale om et miks mellem en gaming-stol og en dedikeret gaming-kube, som spilleren kan tage plads i og blive slugt ind i spillet.

Motoriserede arme sørger her for, at dit tredobbelte skærm-setup befinder sig i den helt rette højde, mens du synker ned i sædet, som i årets udgave får en massage-funktione.

Er du indstillet på at opføre et gaming-monument i din stue, skal du regne med at der følger et vis udlæg med Thronos Air.

Prisen lyder på 14.000 dollar, altså små 95.000 kroner, for gaming-sædet når det udkommer inden årets udgang. Det er næsten en tredjedel billigere end sidste års model.

Dit udlæg stopper dog ikke her, for Thronos Air skal fortsat ekviperes med en passende kraftig gamer-maskine og tre displays, før du kan spille fra din gamer-trone.

Mindre løsninger

Ønsker du en mere bærbar løsning, stiller Acer op med en ny kollektion af gamer-bærbare til efteråret i deres Predator-serie.

Øverst i sortimentet bliver Predator Triton 500, som nu kan opgraderes med et 300 Hz display parret op med Nvidias RTX 2080 Max-Q og Intels 9. generations Core i7 og i9 processorer. Debutprisen lyder på 2.799 dollar, når den udkommer i december.

I den lettere ende finder man Predator Triton 300, som klemmer et 15,6 tommers display, 9. generations Core-CPU samt et GTX 1650 grafikkort i en bærbar der vejer under 2,4 kg. Priserne debuterer her ved 1.299 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.