Artikel top billede

Nu kan du blive masseret, mens du sidder i den ultimative gamer-trone.

Acers nyeste ’enhed’ er trone til gamerne – nu med indbygget massage

IFA, Berlin: Acer Predator Thronos Air satser på at blive det ultimative gamer-setup.

Ønsker man at have ophøjet sine spilleseancer til at være meget ud over det sædvanlige, har Acer løsningen: Predator Thronos Air.

Der er tale om et miks mellem en gaming-stol og en dedikeret gaming-kube, som spilleren kan tage plads i og blive slugt ind i spillet.

Motoriserede arme sørger her for, at dit tredobbelte skærm-setup befinder sig i den helt rette højde, mens du synker ned i sædet, som i årets udgave får en massage-funktione.

Er du indstillet på at opføre et gaming-monument i din stue, skal du regne med at der følger et vis udlæg med Thronos Air.

Prisen lyder på 14.000 dollar, altså små 95.000 kroner, for gaming-sædet når det udkommer inden årets udgang. Det er næsten en tredjedel billigere end sidste års model.

Dit udlæg stopper dog ikke her, for Thronos Air skal fortsat ekviperes med en passende kraftig gamer-maskine og tre displays, før du kan spille fra din gamer-trone.

Mindre løsninger

Ønsker du en mere bærbar løsning, stiller Acer op med en ny kollektion af gamer-bærbare til efteråret i deres Predator-serie.

Øverst i sortimentet bliver Predator Triton 500, som nu kan opgraderes med et 300 Hz display parret op med Nvidias RTX 2080 Max-Q og Intels 9. generations Core i7 og i9 processorer. Debutprisen lyder på 2.799 dollar, når den udkommer i december.

I den lettere ende finder man Predator Triton 300, som klemmer et 15,6 tommers display, 9. generations Core-CPU samt et GTX 1650 grafikkort i en bærbar der vejer under 2,4 kg. Priserne debuterer her ved 1.299 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere