Artikel top billede

Nu kan du blive masseret, mens du sidder i den ultimative gamer-trone.

Acers nyeste ’enhed’ er trone til gamerne – nu med indbygget massage

IFA, Berlin: Acer Predator Thronos Air satser på at blive det ultimative gamer-setup.

Ønsker man at have ophøjet sine spilleseancer til at være meget ud over det sædvanlige, har Acer løsningen: Predator Thronos Air.

Der er tale om et miks mellem en gaming-stol og en dedikeret gaming-kube, som spilleren kan tage plads i og blive slugt ind i spillet.

Motoriserede arme sørger her for, at dit tredobbelte skærm-setup befinder sig i den helt rette højde, mens du synker ned i sædet, som i årets udgave får en massage-funktione.

Er du indstillet på at opføre et gaming-monument i din stue, skal du regne med at der følger et vis udlæg med Thronos Air.

Prisen lyder på 14.000 dollar, altså små 95.000 kroner, for gaming-sædet når det udkommer inden årets udgang. Det er næsten en tredjedel billigere end sidste års model.

Dit udlæg stopper dog ikke her, for Thronos Air skal fortsat ekviperes med en passende kraftig gamer-maskine og tre displays, før du kan spille fra din gamer-trone.

Mindre løsninger

Ønsker du en mere bærbar løsning, stiller Acer op med en ny kollektion af gamer-bærbare til efteråret i deres Predator-serie.

Øverst i sortimentet bliver Predator Triton 500, som nu kan opgraderes med et 300 Hz display parret op med Nvidias RTX 2080 Max-Q og Intels 9. generations Core i7 og i9 processorer. Debutprisen lyder på 2.799 dollar, når den udkommer i december.

I den lettere ende finder man Predator Triton 300, som klemmer et 15,6 tommers display, 9. generations Core-CPU samt et GTX 1650 grafikkort i en bærbar der vejer under 2,4 kg. Priserne debuterer her ved 1.299 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere