Artikel top billede

SAP åbner for samarbejde med public cloud-giganter: Se hvorfor selskabet vil i parløb med Microsoft, AWS, Alibaba, Google og andre

Interview: Med SAP's nyeste ERP-motor S/4HANA rykker SAP tættere på de store public cloud-giganter. Og det er der særlige grunde til, fortæller SAP's danske direktør, Jørn Jacobsen,

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Sådan vil SAP åbne åbner mere op for omverdenen
  • Hvordan SAP forholder sig til den øgede konkurrence med public cloud-leverandørerne
  • SAP's danske direktørs syn på fremtiden i skyen
1.127
5:45 min
"I ECC var vi en smule proprietære og lidt lukkede for omverdenen. Derfor er der også en masse fordele i at komme over på S/4HANA, for der åbner vi op og spiller meget bedre sammen med den øvrige verden."

Sådan lyder det fra Jørn Jacobsen, direktør for SAP Danmark, da Computerworld møder ham på SAP's danske hovedkontor på Østerbro i København.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.