Google Pixel 4 smartphone bliver bare en af nyhederne ved Googles kommende hardware-event.

Google sætter dato på stor hardware-lancering: Nye Pixel-smartphones bliver bare en af nyhederne

Amerikanske Google vil vise sin efterårskollektion af produkter frem i midten af oktober.

Den 15. oktober går det løs for søgegiganten Google, som denne uge inviterer verdenspressen til et globalt lanceringsevent i New York, USA.

Selvom Google først og fremmest er en tjeneste-, software- og reklamevirksomhed, er det hårde pakker, der lægges op til ved lanceringseventet, som Google inviterer til under overskriften ’ Come see a few new things Made by Google’.

En af eventets største stjerner bliver Googles næste generation af toptelefoner, Pixel 4 samt Pixel 4 XL, som selskabet allerede gav et smugkig på tilbage i juni måned. Her kunne selskabet blandt andet vise, hvordan telefonen kunne genkende ansigter og fjernstyres via fagter.

De seneste par uger har budt på en stribe læk, der detaljerer, hvad Pixel-telefonerne i øvrigt vil byde på, herunder en yderst hurtigt lystrende 90Hz-skærm, nye processorer og et tredobbelt kamera på bagsiden.

De to nye telefoner bliver ledsaget af andet hardware fra selskabet, skriver netmediet The Verge.

Eventet vil også danne rammen for lanceringen af en ny Pixelbook 2 chromebook samt nye Google Home-højttalere.

I oktober 2018 præsenterede Google blandt andet sin Pixel 3-kollektion af smartphones, en Pixel Slate tablet samt en revideret Chromecast.

Googles hardware-event afholdes to uger efter, at en anden software-gigant, Microsoft, afholder sit eget hardware-show 2. oktober. Læs om de forventede Microsoft-nyheder her.

Se også: Google lancerer nye Pixel 3 smartphones – den fedeste feature her er, at den giver telefonsælgere det glatte lag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.