Google Pixel 4 smartphone bliver bare en af nyhederne ved Googles kommende hardware-event.

Google sætter dato på stor hardware-lancering: Nye Pixel-smartphones bliver bare en af nyhederne

Amerikanske Google vil vise sin efterårskollektion af produkter frem i midten af oktober.

Den 15. oktober går det løs for søgegiganten Google, som denne uge inviterer verdenspressen til et globalt lanceringsevent i New York, USA.

Selvom Google først og fremmest er en tjeneste-, software- og reklamevirksomhed, er det hårde pakker, der lægges op til ved lanceringseventet, som Google inviterer til under overskriften ’ Come see a few new things Made by Google’.

En af eventets største stjerner bliver Googles næste generation af toptelefoner, Pixel 4 samt Pixel 4 XL, som selskabet allerede gav et smugkig på tilbage i juni måned. Her kunne selskabet blandt andet vise, hvordan telefonen kunne genkende ansigter og fjernstyres via fagter.

De seneste par uger har budt på en stribe læk, der detaljerer, hvad Pixel-telefonerne i øvrigt vil byde på, herunder en yderst hurtigt lystrende 90Hz-skærm, nye processorer og et tredobbelt kamera på bagsiden.

De to nye telefoner bliver ledsaget af andet hardware fra selskabet, skriver netmediet The Verge.

Eventet vil også danne rammen for lanceringen af en ny Pixelbook 2 chromebook samt nye Google Home-højttalere.

I oktober 2018 præsenterede Google blandt andet sin Pixel 3-kollektion af smartphones, en Pixel Slate tablet samt en revideret Chromecast.

Googles hardware-event afholdes to uger efter, at en anden software-gigant, Microsoft, afholder sit eget hardware-show 2. oktober. Læs om de forventede Microsoft-nyheder her.

Se også: Google lancerer nye Pixel 3 smartphones – den fedeste feature her er, at den giver telefonsælgere det glatte lag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.