Artikel top billede

Google Pixel 4 smartphone bliver bare en af nyhederne ved Googles kommende hardware-event.

Google sætter dato på stor hardware-lancering: Nye Pixel-smartphones bliver bare en af nyhederne

Amerikanske Google vil vise sin efterårskollektion af produkter frem i midten af oktober.

Den 15. oktober går det løs for søgegiganten Google, som denne uge inviterer verdenspressen til et globalt lanceringsevent i New York, USA.

Selvom Google først og fremmest er en tjeneste-, software- og reklamevirksomhed, er det hårde pakker, der lægges op til ved lanceringseventet, som Google inviterer til under overskriften ’ Come see a few new things Made by Google’.

En af eventets største stjerner bliver Googles næste generation af toptelefoner, Pixel 4 samt Pixel 4 XL, som selskabet allerede gav et smugkig på tilbage i juni måned. Her kunne selskabet blandt andet vise, hvordan telefonen kunne genkende ansigter og fjernstyres via fagter.

De seneste par uger har budt på en stribe læk, der detaljerer, hvad Pixel-telefonerne i øvrigt vil byde på, herunder en yderst hurtigt lystrende 90Hz-skærm, nye processorer og et tredobbelt kamera på bagsiden.

De to nye telefoner bliver ledsaget af andet hardware fra selskabet, skriver netmediet The Verge.

Eventet vil også danne rammen for lanceringen af en ny Pixelbook 2 chromebook samt nye Google Home-højttalere.

I oktober 2018 præsenterede Google blandt andet sin Pixel 3-kollektion af smartphones, en Pixel Slate tablet samt en revideret Chromecast.

Googles hardware-event afholdes to uger efter, at en anden software-gigant, Microsoft, afholder sit eget hardware-show 2. oktober. Læs om de forventede Microsoft-nyheder her.

Se også: Google lancerer nye Pixel 3 smartphones – den fedeste feature her er, at den giver telefonsælgere det glatte lag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere