Artikel top billede

Google Pixel 4 smartphone bliver bare en af nyhederne ved Googles kommende hardware-event.

Google sætter dato på stor hardware-lancering: Nye Pixel-smartphones bliver bare en af nyhederne

Amerikanske Google vil vise sin efterårskollektion af produkter frem i midten af oktober.

Den 15. oktober går det løs for søgegiganten Google, som denne uge inviterer verdenspressen til et globalt lanceringsevent i New York, USA.

Selvom Google først og fremmest er en tjeneste-, software- og reklamevirksomhed, er det hårde pakker, der lægges op til ved lanceringseventet, som Google inviterer til under overskriften ’ Come see a few new things Made by Google’.

En af eventets største stjerner bliver Googles næste generation af toptelefoner, Pixel 4 samt Pixel 4 XL, som selskabet allerede gav et smugkig på tilbage i juni måned. Her kunne selskabet blandt andet vise, hvordan telefonen kunne genkende ansigter og fjernstyres via fagter.

De seneste par uger har budt på en stribe læk, der detaljerer, hvad Pixel-telefonerne i øvrigt vil byde på, herunder en yderst hurtigt lystrende 90Hz-skærm, nye processorer og et tredobbelt kamera på bagsiden.

De to nye telefoner bliver ledsaget af andet hardware fra selskabet, skriver netmediet The Verge.

Eventet vil også danne rammen for lanceringen af en ny Pixelbook 2 chromebook samt nye Google Home-højttalere.

I oktober 2018 præsenterede Google blandt andet sin Pixel 3-kollektion af smartphones, en Pixel Slate tablet samt en revideret Chromecast.

Googles hardware-event afholdes to uger efter, at en anden software-gigant, Microsoft, afholder sit eget hardware-show 2. oktober. Læs om de forventede Microsoft-nyheder her.

Se også: Google lancerer nye Pixel 3 smartphones – den fedeste feature her er, at den giver telefonsælgere det glatte lag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere