Artikel top billede

To informationer om cyberangrebet på Demant peger i hver sin retning: “Et angreb kan sagtens være maskeret som noget andet”

Den danske høreapparatsgigant kæmper fortsat med følgevirkningerne af det cyberangreb, der ramte koncernen 3. september. Men to informationer undrer eksperter i cybersikkerhed.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i hvilke informationer der undrer eksperter
  • Læs hvorfor Demant får ros for sin håndtering af cyberangrebet
  • Se hvad det er for et arbejde Demant står over for efter angrebet
914
4:45 min
Det er fortsat sparsomt, hvor mange detaljer om angrebet Demant har meldt ud her mere end 20 dage efter cyberangrebet.

To detaljer er dog værd at bemærke, mener Jens Roed Andersen, der tidligere har være it-sikkerhedschef hos Arla og Energinet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.