Tesla misser stort leveringsmål – nu falder aktien

Elbilsproducenten Tesla missede lige akkurat et mål om at levere 100.000 biler i kvartalet. Det har fået selskabets aktie til at falde.

Elon Musks elbilsselskab Tesla har i det seneste kvartal haft et mål om at levere 100.000 biler.

Men det mål nåede selskabet lige akkurat ikke.

For onsdag aften offentliggjorde Tesla, at selskabet blot havde leveret 97.000 biler i de seneste tre måneder.

Selvom Tesla ikke nåede målet om at levere 100.000 biler, så er det en fremgang på lidt under to procent i forhold til sidste kvartal og dermed også en ny leveringsrekord for selskabet.

Ifølge Tesla blev der i kvartalet leveret 79.600 af selskabets mindste og billigste model, Model 3, mens der blev leveret 17.400 af de større modeller, Model X og Model S.

Nyheden fik ifølge nyhedsbureauet Reuters selskabets aktier til at falde med seks procent.

Læs også: Elon Musk klar med splinterny raket: Vil sende folk i rummet inden for et par år

Under hårdt pres
De traditionelle bilproducenter er i øjeblikket på vej med deres egne elbiler, der skal konkurrere med Tesla.

Med udsigt til en stigende konkurrence er det amerikanske elbilsselskab derfor i disse måneder under hårdt pres for at bevise, at selskabet kan levere et højt antal biler til sine kunder samt drive profitabel forretning

Tesla har et mål om at levere mellem 360.000 og 400.000 biler i hele 2019, og hvis selskabet skal nå det, så skal Telsa nu i årets sidste kvartal levere 104.000 biler.

Læs også: Vil du ha’ en Tesla på taget? Nu kan du bestille et traditionelt Tesla-solcelleanlæg i Danmark - se specs her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
CIO
CIO Lars Bo Hassinggaard: "Ud over alle de sensorer der er bygget ind i vores nye fabrikker, så har vi også lavet et samarbejde med Aarhus Universitet hvor vi putter sensorer på vores net og trawlere."
Podcast: Royal Greenland har sin egen flåde af trawlere, sine egne fabrikker og eksportmarkeder over hele verden. Samtidig løser Royal Greenland opgaver inden for bank, skat og naturmyndighed. Hør hvordan it binder det hele sammen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.