Artikel top billede

Tesla misser stort leveringsmål – nu falder aktien

Elbilsproducenten Tesla missede lige akkurat et mål om at levere 100.000 biler i kvartalet. Det har fået selskabets aktie til at falde.

Elon Musks elbilsselskab Tesla har i det seneste kvartal haft et mål om at levere 100.000 biler.

Men det mål nåede selskabet lige akkurat ikke.

For onsdag aften offentliggjorde Tesla, at selskabet blot havde leveret 97.000 biler i de seneste tre måneder.

Selvom Tesla ikke nåede målet om at levere 100.000 biler, så er det en fremgang på lidt under to procent i forhold til sidste kvartal og dermed også en ny leveringsrekord for selskabet.

Ifølge Tesla blev der i kvartalet leveret 79.600 af selskabets mindste og billigste model, Model 3, mens der blev leveret 17.400 af de større modeller, Model X og Model S.

Nyheden fik ifølge nyhedsbureauet Reuters selskabets aktier til at falde med seks procent.

Læs også: Elon Musk klar med splinterny raket: Vil sende folk i rummet inden for et par år

Under hårdt pres

De traditionelle bilproducenter er i øjeblikket på vej med deres egne elbiler, der skal konkurrere med Tesla.

Med udsigt til en stigende konkurrence er det amerikanske elbilsselskab derfor i disse måneder under hårdt pres for at bevise, at selskabet kan levere et højt antal biler til sine kunder samt drive profitabel forretning

Tesla har et mål om at levere mellem 360.000 og 400.000 biler i hele 2019, og hvis selskabet skal nå det, så skal Telsa nu i årets sidste kvartal levere 104.000 biler.

Læs også: Vil du ha’ en Tesla på taget? Nu kan du bestille et traditionelt Tesla-solcelleanlæg i Danmark - se specs her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane