Artikel top billede

Foto: Sund & Bælt.

Storebæltsbroen skal have nyt ERP-system i skyen: 10 år gammel Microsoft Dynamics AX-løsning skal udfases

Den statslige koncern Sund & Bælt, der blandt andet driver Storebæltsbroen, er godt i gang med at opgradere gammel Microsoft Dynamics AX 2009-løsning til en ny i skyen. Se her, hvor langt koncernen er med opgraderingen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er Sund 6 Bælts nye ERP-løsning i skyen
  • Indsigt i tdsplanen for opgraderingen
  • Indblik i den nye ERP-løsning
970
5 min
Sund & Bælt er i gang med at udskifte ERP-systemet for hele koncernen, der blandt står for at håndtere betalingsanlæggene på Storebæltsbroen og Frederikssundsforbindelsen.

Siden 2008 har Sund & Bælt kørt med ERP-løsningen Microsoft Dynamics AX 2009-ERP-løsning, der hver måned håndterer betalinger fra omkring 700.000 kunder.

Men efter at Sund & Bælt har været vant til den samme AX-løsning i omkring 10 år, er koncernen klar til en større opgradering.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan du afprøve det nye Microsoft Visual Studio 2022 – hent det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.