Artikel top billede

Jeanne W. Ross, direktør og principal research scientist for MIT Sloan School of Management Center for Information Systems Research, under sin keynote på Devoteam-konferencen Den Digitale Virksomhed i København. Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Verdenskendt ledelsesguru: Her er de to største CIO-forbilleder i verden

Interview: Det er endeligt lykkedes for CIO'er over hele verden at trænge igennem til topledelsen i deres respektive virksomheder. Det er meldingen fra amerikansk it-ledelsesgeni. "Vi er gået fra ekstrem silotænkning til, at CIO’erne nu fortæller virksomhederne ’vi leverer ikke bare systemer, vi understøtter forretningsstrategien,’" siger Jeanne W. Ross, der fremhæver to CIO'er som forbilleder for hele verden.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Jeanne W. Ross to globale CIO-forbilleder
  • Bliv klogere på hvorodan CIO-rollen har ændret sig over de seneste 20 til 30 år
  • Læs hvordan det endelig er lykkedes for CIO'er over hele verden at trænge igennem til topledelsen
  • Få indsigt i forskellen mellem europæisk og amerikansk it-ledelse
1.062
5:30 min
Hvilke CIO'er bliver en af verdens førende eksperter inden for digitaliseringsledelse inspireret af?

Det spørgsmål besvarer amerikanske Jeanne W. Ross, som netop er blevet nomineret til listen over verdens 50 førende ledelsestænkere, Thinkers50, der af Financial Times omtales som "The Oscars of Management Thinking."

Computerworld har mødt den internationale it-ledelsesguru i forbindelse med Devoteam-konferencen Den Digitale Virksomhed, hvor Jeanne W. Ross var hovedtaler.

Her fremhævede hun to internationale top-CIO'er, der inspirerer hende særligt.