Artikel top billede

Columbus fortsætter vækst i tredje kvartal: Melder om fremgang i alle forretningsenheder

Columbus har som ventet kurs mod en omsætning på to milliarder i 2019 og melder om vækst i alle selskabets forretningsenheder.

It-virksomheden Columbus er kommet ud af tredje kvartal med en omsætning på 1,4 milliarder kroner.

Selskabet oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at det svarer til en organisk vækst på tre procent.

Samtidig lander selskabets resultatet af primær drift før afskrivninger - også kaldet for ebitda – på 165 millioner kroner, hvilket er en vækst på 48 procent.

"Jeg er meget tilfreds med resultatet for årets første ni måneder, hvor vi leverede organisk omsætningsvækst og stærkt EBITDA vækst. Generelt ser vi flot fremgang i alle vores forretningsenheder," siger Thomas Honoré, koncernchef i Columbus, i en meddelelse fra Columbus.

Forretningsområder i vækst

Columbus oplyser desuden, at specielt forretningsenhederne Commerce, Cloud, M3 og Columbus Care har haft stor fremgang sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Helt specifikt fremhæver Columbus at Commerce og M3 er gået frem med henholdsvis 17 procent og 18 procent.

Den samlede omsætning for 2019 ventes af lande på 2 milliarder kroner, hvilket er i tråd med Columbus tidligere udmeldinger. Ebitda ventes ligeledes som tidligere annonceret at lande på 240 millioner kroner.

Læs også: Columbus’ salg af licenser styrtdykker - men cloud-salget vokser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”