Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus fortsætter vækst i tredje kvartal: Melder om fremgang i alle forretningsenheder

Columbus har som ventet kurs mod en omsætning på to milliarder i 2019 og melder om vækst i alle selskabets forretningsenheder.

It-virksomheden Columbus er kommet ud af tredje kvartal med en omsætning på 1,4 milliarder kroner.

Selskabet oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at det svarer til en organisk vækst på tre procent.

Samtidig lander selskabets resultatet af primær drift før afskrivninger - også kaldet for ebitda – på 165 millioner kroner, hvilket er en vækst på 48 procent.

"Jeg er meget tilfreds med resultatet for årets første ni måneder, hvor vi leverede organisk omsætningsvækst og stærkt EBITDA vækst. Generelt ser vi flot fremgang i alle vores forretningsenheder," siger Thomas Honoré, koncernchef i Columbus, i en meddelelse fra Columbus.

Forretningsområder i vækst

Columbus oplyser desuden, at specielt forretningsenhederne Commerce, Cloud, M3 og Columbus Care har haft stor fremgang sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Helt specifikt fremhæver Columbus at Commerce og M3 er gået frem med henholdsvis 17 procent og 18 procent.

Den samlede omsætning for 2019 ventes af lande på 2 milliarder kroner, hvilket er i tråd med Columbus tidligere udmeldinger. Ebitda ventes ligeledes som tidligere annonceret at lande på 240 millioner kroner.

Læs også: Columbus’ salg af licenser styrtdykker - men cloud-salget vokser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere