Artikel top billede

Billede: Alexander Haslund.

Her er de vigtigste nyheder fra VMworld 2019: Sådan ser fremtiden ud for det store selskab

VMworld2019, Barcelona: På VMwares konference i Barcelona havde topchef Pat Gelsinger højtflyvende armbevægelser. VMware skal være det magiske lim i kundernes komplekse infrastruktur. Her er alle nyhederne.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er de vigtigste nyheder fra VMworld 2019 i Barcelona
  • Læs om VMwares nye platform Tanzu
  • Forstå VMwares strategiske investering i kubernetes
  • Indblik i en ny cloud til televirksomheder
  • VMwares opdatering på sikkerhedsfronten
999
5 min
Computerworld i Barcelona, VMworld2019: VMwares topchef Patrick Paul "Pat" Gelsinger var i topform hen over en halvanden time lang keynote, da han åbnede VMworld2019-konferencen i Barcelona.

Konferencen fandt sted i rå lagerbygninger ikke langt fra den olympiske by på Montjuïc-bjerget lidt uden for centrum.

Her havde omkring 14.000 kunder, partnere og ”venner,” som Pat Gelsinger omtalte dem, deltaget i konferencen, der for ottende gang afholdes i Barcelona.

På deltagerlisten var også NetApp, Veritas, Veeam, Dell, IBM, HPE, Fujitsu og Hitachi, der har forskanset sig med små boder rundt om i de åbne lagerrum.

Bag gardinerne af farverige bannere og konferencens hårdtslående slogan ’Make your mark’, var der en væsentlige budskaber og nyheder, som kan lære os mere om, hvor VMware lige nu er på vej hen

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpe kapitalindsprøjtning til danske Templafy med Christian Lund i spidsen: Lander 375 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.