Artikel top billede

Google-chefer ramt af beskyldninger om sex-chikane: Nu har selskabet startet en intern efterforskning

Ledelsen i Googles moderselskab, Alphabet, anklages for at dække over en række sexchikane-sager i selskabet. Den sag bliver lige nu afdækket af en internundersøgelse i selskabet, skriver amerikanske medier.

Bestyrelsen for Googles moderselskab, Alphabet, har igangsat en undersøgelse af, hvordan selskabets ledelse har håndteret beskyldninger om sexchikane i selskabet.

Det skriver den amerikanske tv-station CNBC på sin hjemmeside.

Sagen tog allerede fart tidligere på året, da en række aktionærer i Alphabet sagsøgte selskabets bestyrelse for at dække over en flere sexchikane-sager i selskabets ledelse.

Ifølge CNBC drejer det sig blandt om anklager mod selskabets juridiske chef David Drummond, der er blevet beskyldt for at have haft affærer med flere ansatte i selskabet. Samt beskyldninger der er blevet rettet mod Android-grundlæggeren Andy Rubin, som selv afviser anklagerne.

”Som det er blevet bekræftet i offentligt tilgængelige retsdokumenter tidligere på året, så har Alphabets bestyrelse nedsat en særlig komite, der skal undersøge en række anklager, som er blevet fremsat af aktionærer i forbindelse med sager, som relaterer sig til adfærd på arbejdspladsen, der tidligere er fundet sted,” siger en talsperson fra Google til CNBC.

Udover sagerne mod David Drummond og Andy Rubin, så har Google-cheferne Rich DeVaul og Amit Singhal også været ramt af anklager om sex-chikane.

Undersøgelsen bliver ifølge CNBC varetaget af en uafhængig komite, der vurderer sagerne og samtidig har Google hyret et advokatfirma, som bidrager til efterforskningen.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters forventer Alphabet, at undersøgelsen af sagerne vil være afsluttet i løbet af den kommende måned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.