Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

AI-boss stopper hos Microsoft: Bliver rådgiver for Satya Nadella og Bill Gates

Harry Shum stopper hos Microsoft efter 23 år. Nu skal han være rådgiver for Satya Nadella og Bill Gates.

Harry Shum, der står i spidsen for research og kunstig intelligens hos Microsoft, stopper hos Microsoft til februar.

I stedet bliver Harry Shums opgaver overtaget af Microsofts teknologidirektør Kevin Scott.

Det skriver Bloomberg.

Harry Shum har arbejdet for Microsoft i 23 år, hvor han har været med til at etablere Microsofts research lab i Beijing, ligesom han også stod for udviklingen af Microsofts søgetjeneste, Bing.

Når han trækker sig tilbage fra sin nuværende stilling til februar, overgår han i stedet til en rolle som rådgiver for Microsofts topchef, Satya Nadella og Microsoft-stifter Bill Gates.

"Harry har haft stor indflydelse på Microsoft. Hans bidrag inden for teknologi og kunstig intelligens efterlader et kæmpe eftermæle og et stærkt fundament for den fremtidige innovation," lyder det i en meddelelse fra Microsofts topchef Satya Nadella om afgangen.

Læs også: Mærsk overvejede at betale løsepenge til hackere efter kæmpe-angreb - CEO Søren Skou talte i telefon med Satya Nadella fem gange
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere