Artikel top billede

Photo by Austin Distel on Unsplash (Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Nyt job i et konsulenthus? Her er 10 fede stillinger, der er ledige netop nu

Drømmer du om en karriere konsulentbranchen? Så har vi fundet 10 stillinger, der netop nu er ledige i virksomheder som Netcompany, Commentor og KMD.

I denne uge har vi fokus på stillinger i konsulenthuse i hele Danmark. Du kan nedenfor se et bredt udvalg.

Hver uge vil du her i spalterne kunne se friske stillinger.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Novataris søger erfaren softwareudvikler til jobbet som IT-konsulent, København

Novataris søger lige nu en dygtig og erfaren software-udvikler, der ved, hvordan man skaber værdi for virksomheder, ved at få it og forretning til at gå op i en højere enhed.

Vi leder efter en kollega, som trives i et miljø, hvor daglig sparring på kontoret såvel som med kunder, er en del af hverdagen, når de bedste løsninger til komplekse problemstillinger skal findes.

Kan du sætte kryds ved ovenstående? Så er det måske dig, vi leder efter.

Du kan se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier.

I Novataris har vi nemlig ikke nogen ”standardprojekter”, men vi arbejder indenfor mange forskellige brancher og industrier.

Du bliver tilknyttet et projekt ad gangen, hvor du er med i alle faser af at levere løsninger til både større digitale transformationer og mindre it-projekter.

Det betyder, at du både kommer til arbejde fra vores kontor i Nyhavn og ude hos vores kunder.

Læs hele annoncen her.

KMD søger Erfaren kundefokuseret Business Intelligence-udvikler, Aalborg

Brænder du for at sikre, at it-systemer skaber værdi for slutbrugerne i dereslige arbejde? Har du drive og analytiske evner til at forfølge og løse forskelligartede tekniske problemer?

Har du evnen til at skabe struktur og arbejde med processer? Så er du måske vores nye BI-udvikler.

KMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, regioner, stat og private virksomheder.

Som vores nye kollega vil du indgå i en dynamisk forretningsenhed, KMD Data, Information Management and Analytics (DIMA) med en resultatorienteret ledelsesstil, hvor der er højt til loftet og mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Til gengæld forventer vi, at du er selvkørende, tager ansvar og forstår at kommunikere med dine kollegaer.

Du kommer til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab i DIMA med mere end 130 erfarne kollegaer, hvor fokus er at levere værdiskabende projekter og produkter til det offentlige og det private marked.

Læs hele annoncen her.

Supporters søger IT-konsulent med begejstring, Roskilde

Vi tilbyder en spændende stilling i en ung og uformel it-virksomhed, hvor vi dagligt udfordrer status quo.

Du får inspirerende og fagligt kompetente kolleger der brænder for deres arbejde - og mulighed for at skabe stor værdi for de kunder du hjælper.

Du får i høj grad et selvstændigt job med indflydelse på udviklingen af virksomheden, kunderne og din tilrettelæggelse af din hverdag.

Vi går op i at have det godt og sjovt, så derfor har vi massagestol, powernap-rum, hjemmearbejdsordning og tilbyder selvfølgelige mad- og frugtordning, sundhedssikring, teambuilding og julefrokost udover de løbende sociale initiativer vi arrangerer i fællesskab.

Som vores nye konsulent får du det daglige ansvar for at sikre en høj driftsikkerhed og yde service i kontakten med dine udvalgte kunder. Overordnet bliver din opgave at yde support og sikre en stabil, effektiv og veldokumenteret drift af systemerne.

Du bliver dine kunders livline i hverdagen og opretholder en sund relation og glade brugere.

Når du ikke arbejder med teknik, står du typisk for planlægning og eksekvering af nye opgaver og projekter, afholdelse af statusmøder eller forbedringer af arbejdsgange hos vores kunder.

Læs hele annoncen her.

Zeeds søger Software Developer, Hedensted

Zeeds er et software og konsulenthus beliggende i Hedensted, med kontor lige ved motorvejsafkørslen. Vi har mange opgaver liggende i pipelinen, med udsigt til endnu flere i fremtiden. Derfor søger vi en ny fuldtids kollega.

Vi udvikler primært fin-tech-løsninger, hvor vi har opbygget en solid vidensbase.

I daligdagen fokuserer vi på at skabe life-work balance. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for at alle får succes. Det skal vores nye kollega ville være en del af.

Aldersspændet på kontoret er fra 25-45 år og omgangstonen er uformel og humoristisk.

Med reference til udviklingschefen vil du indtræde i et godt arbejdsmiljø, hvor en spændende hverdag, med faglig udvikling, og sparring på kommende løsninger, er med til at alle holder sig up-to-date på projekterne.

Du har en uddannelse som software ingeniør, datalog eller lignende relevant uddannelse. Din store erfaring kan også være kvalificerende.

Du har en pragmatisk tilgang til dine opgaver, hvor kvalitet og fejlfrihed er vigtigt, og test der beviser funktionalitet er en selvfølge.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Dynamics NAV-konsulenter, København

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at udvikle deres forretning?

Vil du også gerne drive dine egne opgaver og arbejde med en masse dygtige medarbejdere i en virksomhed med hurtige beslutningsgange og et unikt sammenhold?

Så er det måske dig, vi søger, da vi i øjeblikket leder efter erfarne ERP-konsulenter, der brænder for at gøre en forskel.

Netcompany oplever en markant vækst, og derfor ønsker vi os endnu flere dygtige Microsoft Dynamics 365/NAV-konsulenter til vores ERP-division.

Som ERP-konsulent kommer du både til at drive egne opgaver og projekter, og til at arbejde tæt sammen med andre konsulenter om at levere forretningsrådgivning og it-løsninger til vores kunder.

Du vil blive en vigtig del af projektforløbet fra start til slut – fra den indledende idéanalyse til det efterfølgende implementeringsprojekt.

Læs hele annoncen her.

De søger i øvrigt også Dynamics AX konsulenter, se den annonce her.

ECIT Solutions søger Netværkskonsulent til Aarhus

ECIT Solutions Danmark er et konsulenthus, hvor vi beskæftiger os med it-drift og hosting af forretningskritiske it-systemer på Microsoft og Linux-platformen – som vi binder sammen med netværk – ofte hele vejen ud til kunden.

Vi arbejder løbende med at sikre den højest mulige driftsstabilitet og sikkerhed på it-infrastrukturen for vores kunder. ECIT Solutions Danmark, fokuserer løbende på en proaktiv styring af it-miljøet via vores supportteam.

Til vores konsulentafdeling i Aarhus søger vi en engagerede konsulent, der er velbevandret med det meste netværk.

Som netværkskonsulent hos ECIT Solutions kommer du til at arbejde med mange forskellige områder – alt sammen med kunden i fokus.

Vores kunder er dybt afhængige af et velfungerende it-miljø, der typisk også er en væsentlig strategisk del af deres virksomhed.

Derfor bygger vi altid vores løsninger på forståelse af kundens forretning og en tilpasning hertil.

Kunderne sætter således stor pris på vore skræddersyede løsninger baseret på vores høje kvalitet og grundighed i arbejdet. Det sikrer vi blandt andet også ved en løbende uddannelse af vore medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

GlobalSequr A/S søger Senior Governance, Risk & Compliance-konsulent til IT-sikkerhed, Valby

Bliv en del af Danmarks mest ambitiøse it-sikkerhedsvirksomhed.

Vi er et konsulenthus indenfor it-sikkerhed, der bygger på en overbevisning om, at virksomheder har ret til deres data, økonomi og sikre deres drift.

Vi opererer som selvstændigt selskab, men er søsterselskab til Cortex Consult, som vi også deler lokaler med i Valby.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, og vi er en organisation i vækst og med høje ambitioner.

Vi søger en skarp profil til styrkelse af vores services mod vores kunder.

Du kommer til at indgå som en vigtig del af vores virksomhed, hvor du vil stå leverancen mod kunderne indenfor GRC.

Din primære opgave bliver at sikre, at vores kunder får uovertruffen strategisk sparring indenfor områderne governance, risk og compliance – hvilket danner grundlaget for, at vores kunder kan træffe de rigtige beslutninger indenfor it-sikkerhed.

Læs hele annoncen her.

RelateIT A/S søger Business Central-konsulent, Odense

Vi har travlt i RelateIT og søger derfor en business central-konsulent til at hjælpe os med at drive de mange spændende projekter og have den daglige dialog med vores kunder.

Hvis du brænder for at levere ERP-løsninger i højeste kvalitet, trives med mange bolde i luften, finder det naturligt at kommunikere på flere niveauer og samtidig kan lide at have det sjovt på arbejdet, så er du den helt rette for os!

Som BC-konsulent indgår du i et tæt samarbejde med vores dygtige team af BC-udviklere- og konsulenter.

Du får ansvaret for dine egne opgaver og projekter, men du skal også kunne indgå i projektteams på tværs af vores kontorer. Du får en stor kundekontaktflade og bliver virksomhedens ansigt udadtil.

Derfor er det vigtigt, at du både kan tage ejerskab og have en selvstændig tilgang til at drive projekter og også formår at være bindeled mellem organisationen og vores kunder for at opnå den bedste løsning hver gang.

Der er også en fordel, hvis du kan tage udviklerbrillerne på samtidig med, at du kan se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Læs hele annoncen her.

Timengo søger administrativ konsulent til Microsoft Coud-hus, Ballerup

Er du skarp på Microsoft-licenser og har du flair for kundeservice? Så er du måske vores næste administrative konsulent i Cloud Economics-afdelingen.

Det bliver din opgave at håndtere licensadministration og rådgive vores kunder bedst muligt på deres cloud-rejse.

Du er imødekommende, tålmodig og en god lytter, når det kommer til at forstå kundernes behov.

Du bliver en del af et førende Microsoft cloud-hus, hvor vi hjælper virksomheder med at udnytte deres fulde cloud-potentiale inden for Microsoft 365, Azure, Cloud Innovation og Cloud Economics.

Vores kerneområder er licensadministration- og rådgivning herunder generel classic licensrådgivning, Office 365 og compliance-forhold.

Vi arbejder som et team og lægger stor vægt på at hjælpe hinanden. Du vil derfor få den fulde støtte, når opgaver indimellem har en stram deadline.

Læs hele annoncen her.

Commentor søger Software Developer, Aalborg

Vi får fortsat mange spændende opgaver i hus og har derfor brug for endnu flere skarpe kompetencer til at hjælpe med at løse dem. Er det dig, der skal med på vores hold?

Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler. Vi søger både dig, der er nyuddannet og dig med flere års erfaring. Det vigtigste er, at du trives i en dynamisk virksomhed i vækst, og at du både kan og vil gøre en forskel.

Som udvikler hos Commentor får du en aktiv rolle i leverance af softwareløsninger i alt fra avancerede livskritiske mediotekniske løsninger til logistikken i nogle af verdens største distributionscentre. Vi tør godt love, at du vil blive udfordret og udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. Afhængigt af din erfaring vil du skulle stå for oplæring af nye udviklere i en overordnet arkitektrolle, når der skal designes løsninger i salgsprocessen samt på de projekter, hvor du deltager. Derfor er dialog med kunden omkring de tekniske løsninger også en del af jobbet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu