Tesla præsenterer ny vild bil - se Elon Musks nye futuriske cybertruck her

Elon Musk løftede fredag morgen sløret for den nye futuristiske cybertruck, der i den hurtigste udgave kan accelerere fra 0-100 på knap tre sekunder.

Tesla præsenterede tidligt fredag morgen sin første elektriske pickup-truck, som selskabets stifter Elon Musk har døbt ”Cybertruck.”

Den nye bil har et design, der leder tankerne hen på et stealth-bombefly og det fås i tre versioner med en rækkevidde på henholdsvis 400 km, 480 km og 800 km.

Udgaven med den længste rækkevidde er også den hurtigste, og den vil kunne accelere fra 0 til 100 på cirka tre sekunder.

Den danske pris er endnu ukendt, men i USA koster den billigste udgave 39.900 dollar, mens den dyreste udgave koster 69.900 dollar.

Læs også: Tesla misser stort leveringsmål – nu falder aktien Med tremotorer
Den billigste udgave er baghjulstrukket og har en enkelt elmotor, men Cybertruck vil også blive gjort tilgængelig i en firehjulstrukket udgave med to elmotorer samt i en firehjulstrukket med hele tre elmotorer.

Dertil kommer, at det koster yderligere 7.000 kroner, hvis du også ønsker, at få adgang til Teslas selvkørende funktioner, der ifølge Elon Musk med tiden vil gøre det muligt for bilen at køre helt uden indgriben fra chaufføren.

Læs også: Bill Gates-virksomhed på vej med avanceret AI-projekt: "Det er virkelig den hellige gral" Plads til seks personer og 1,6 ton
Indvendigt vil bilen blive udstyret med 17-tommer touchbetjent skærm, og kabinen vil have plads til seks voksne mennesker.

Derudover har den en lastevne på cirka 1,6 ton, og ladet kan rumme 2831 liter. Levering
Bilen vil dog tidligst kunne stå i din carport i slutningen af 2021, hvor de første udgaver rulle af samlerbånden på Teslas fabrikker.

Topudgaven med tre el-motorer og en rækkevidde på 800 km vil vil dog først blive sat i produktionen ved udgangen af 2022.

Allerede i slutningen af 2020 ventes det dog, at selskabet Revian, der blandt andet har Ford og Amazon i ejerkredsen, vil være klar med en elektrisk pickup-truck, som dog har et knap så futurisk design som Teslas Cybertruck.

De første interesserede kan skrive sig op til venteliste herhjemme mod en forudbetaling på 1.000 kroner.

Læs også:
Elon Musks rum-selskab sender 60 bredbånds-satellitter i kredsløb: Forude venter opsendelse af mere end 1.000 satellitterPremium
Queue-it har håndteret en milliard brugere den seneste måned: "Det er en rimelig vild stigning - men platformen har på intet tidspunkt vaklet"
Aldrig før har danske Queue-it skulle håndtere så mange brugere i selskabet virtuelle køsystem. Men platformen har ikke vaklet på noget tidspunkt, fortæller medstifter Camilla Ley Valentin. Se hvordan selskabet har klaret den eksplosive tilgang af brugere.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.