Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Computerworld besøger Casper Klynge i San Francisco: "Du har stadigvæk en gruppe af virksomheder, som forsøger at tilsidesætte ethvert samfundsansvar"

Interview: Casper Klynge er verdens første techambassadør. Med kontorer i Palo Alto, Kina og København har han i to år drevet “technological diplomacy”. Tech-firmaerne er blevet bedre til at lytte - og dem der ikke gør, kommer til at mærke det kommercielt, fortæller den erfarne diplomat Computerworld i et stort interview.

Premium Kun for abonnenter
Palo Alto, USA: "En techdiplomat laver to ting. Det ene er at finde ud af, hvad er egentligt foregår i de områder, hvor de forandringerne kommer fra. I dag er det Silicon Valley, det er i Shanghai, og det er måske i Soul. Det handler om at skabe en bedre forståelse for hvad pokker, der egentlig sker. Og hvordan vi skal forholde os til det som en lille åben økonomi.”

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Et af Danmarks bedste BI-huse henter millioninvestering: Går nu på jagt efter flere ansatte

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsrådet om it-sikkerhedsbøvl i fem store myndigheder: "Det sender et signal til andre myndigheder om, at man kan tage let på sikkerheden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Henrik Thystrup fratræder som CIO i den danske milliardkoncern Solar: Her er hans nye job

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny lov om dataindsamling vil kunne ramme mere end 70 procent af de danske virksomheder - digitale annoncører risikerer kæmpe-bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

DSB vil købe Microsoft-ydelser for op mod 200 millioner kroner: Præsenterer kæmpe-udbud i løbet af de kommende uger