Artikel top billede

Service-giganten ISS outsourcer alt dansk it-support til Atea

Den danske service-virksomhed ISS har indgået en stor aftale med Atea, hvor it-selskabet har overtaget en række essentielle it-supportfunktioner. "Nu får vi overskud til at skabe forbedringer fremadrettet, i stedet for at bruge ressourcerne på brandslukning,” lyder det fra ISS.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i ISS' store aftale med Atea
  • Hvilke funktioner Atea vil overtage
  • Hvorfor ISS nu skal foretage mindre "brandslukning" på it-området
361
2 min
ISS har indgået stor oursourcing-aftale med Atea.

Den globale koncern, som leverer en lang række serviceydelser til offentlige og private virksomheder, slipper nu for at bruge tid og energi på it-supportfunktioner.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.