Apples legendariske chefdesigner Jony Ive har definitivt forladt virksomheden

Nu er Apples legendariske design Jonathan Ive definitivt stoppet i virksomheden efter 30 års tro tjeneste.

Apples legendariske designer Jonathan Ive, der sågar er blevet udstyret med en sir-titel af det engelske kongehus, har nu haft sin sidste arbejdsdag hos Apple.

Det skriver det amerikanske medie The Verge med henvisning til, at hans navn ikke længere fremgår af Apples medarbejderoversigt.

Læs også: Jonathan Ive forlader Apple - har opsagt sin stilling

Nyt designfirma
Jonathan Ive – eller Jony Ive som han kaldes blandt venner, kolleger og fans – meddelte i juni, at han senere på året ville forlade Apple til fordel for sit eget designfirma Lovefrom.

Afskeden med Apple bliver dog ikke total. For Jonathan Ive og Apple har tidligere oplyst, at LoveFrom vil have Apple som en af sine første - og formodentligt også største - kunder.

Den berømte designer har arbejdet for Apple i cirka 30 år, hvor han har stået i spidsen for selskabets legendariske designteam.

Jonathan Ive har blandt designet nogle af de seneste årtier mest ikoniske produkter. Her i blandt står iPoden, iPhonen, iPaden og den originale iMac som nogle af hans meste mindeværdier produkter.

Fik ny post i 2015
Allerede i 2015 blev Jonathan Ive dog udstyret med, hvad der mest af alle mindede om en retrætepost.

Dengang offentliggjorde Apple, at han fik titlen chief design officer, men selvom titlen formelt var en forfremmelse, så forlød det, at han nu skulle tage sig af såkaldte "særlige projekt", som blandt andet inkluderede designs af nye Apple-butikker.

Samtidig fortalte han i et interview med den engelske avis The Telegraph, at han forventede, at han med den nye position vil få tid til at rejse mere.

Læs også: Med Jony Ives farvel til Apple er en æra forbi: Hans produkter har sat aftryk på en hel generation
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Netteam ProSupport webinar
Er du IT-ansvarlig i en mindre eller mellemstor virksomhed? På dette webinar giver vi vores deltagere en fuld opdatering på de mest relevante områder inden for netværk og IT-sikkerhed sammen med Cisco.