Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Sådan skal e-Boks rejse sig efter nederlag i kampen om Digital Post: "Vi mister en del af vores selvforståelse. Digital Post har altid været en del af vores natur"

Interview: Tabet af Digital Post-kontrakten har kostet på selvforståelsen hos e-Boks. I 2018 udgjorde kontrakten næsten af fjerdedel af virksomhedens samlede omsætning, men e-Boks' topchef forventer alligevel vækst i 2021, når Digital Post-omsætningen forsvinder ud af regnskabet. Læs planen for, hvordan e-Boks skal rejse sig her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvordan e-Boks har håndteret nederlaget i kampen om fremtidens Digital Post-system
  • Bliv klogere på hvorfor selskabet mister en stor del af selvforståelsen
  • Indblik i virksomhedens fremtidsplaner
  • Lær hvorfor e-Boks måske fortsat kan være kendt for Digital Post i Danmark
  • Se hvordan tabet af løsningen kommer til at påvirke e-Boks indtjening i de kommende år
1.800
9 min
8. oktober var det endegyldigt slut.

Efter flere års kamp for fortsat at kunne levere Digital Post-systemet til danskerne valgte e-Boks-topchef Ulrik Falkner Thagesen at slukke selskabets sidste spinkle håb for at levere løsningen.

"Vi lægger klagen ned. Nu handler det om at kigge fremad," lød det fra e-Boks-bossen til Computerworld.

Efter at have leveret elektronisk post til danskerne gennem små 20 år, er epoken slut for e-Boks, når selskabet giver stafetten videre til konkurrenten fra Netcompany, der efter planen idriftsætter selskabets nye Digital Post-løsning i august 2021.

Nederlaget har kostet på selskabets selvforståelse, men nu ser selskabet fremad.

Det fortæller Ulrik Falkner Thagesen til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.