Artikel top billede

Bog: Biohacker vi menneskeheden ned i afgrunden?

Har man set den anbefalelsesværdige ”Inside Bill’s Brain – Decoding Bill Gates” på Netflix, vil man vide, at Microsoft-stifteren er en læsehest ud over det sædvanlige, og hans omfangsrige bogtaske er altid et kig værd. Ifølge Gates’ blog står ”Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity” af Jamie Metzl p.t. på læselisten.

Har man set den anbefalelsesværdige ”Inside Bill’s Brain – Decoding Bill Gates” på Netflix, vil man vide, at Microsoft-stifteren er en læsehest ud over det sædvanlige, og hans omfangsrige bogtaske er altid et kig værd.

Ifølge Gates’ blog står ”Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity” af Jamie Metzl p.t. på læselisten, og bogen har da også høstet betydelig ros i året der gik.

I Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity” opridser Metzl, hvor langt man allerede er ved at være i arbejdet med at ”optimere” blandt andet menneskelige fostre samt skitserer, hvordan denne udvikling meget hurtigt kan løbe helt af sporet.

Det skyldes især, at mulighederne for at tweake det menneskelige genom udvikler sig i et så højt tempo, at de nødvendige etiske, moralske og politiske overvejelser slet ikke kan følge med.

Forfatteren gør sig derfor til talsmand for, at det globale samfund prioriterer at udvikle et fælles regelsæt for, hvordan man styrer udviklingen på en facon, der forhindrer at den løber helt af med os.

Det er ikke helt ulig de traktatsystemer, der blandt andet har til formål at hindre eller som minimum begrænse udbredelsen af kernevåben.

Metzl bygger ikke blot sine tanker og anbefalinger på videnskabelig spekulation, men trækker også på sin viden om internationale forhold fra en karriere som blandt andet geopolitisk ekspert, investor samt som tidligere rådgiver for administrationerne under hhv. præsident Bill Clinton og vicepræsident Joe Biden.

Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity. Forfatter: Jamie Metzl. Sourcebooks
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere