Artikel top billede

Bog: Biohacker vi menneskeheden ned i afgrunden?

Har man set den anbefalelsesværdige ”Inside Bill’s Brain – Decoding Bill Gates” på Netflix, vil man vide, at Microsoft-stifteren er en læsehest ud over det sædvanlige, og hans omfangsrige bogtaske er altid et kig værd. Ifølge Gates’ blog står ”Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity” af Jamie Metzl p.t. på læselisten.

Har man set den anbefalelsesværdige ”Inside Bill’s Brain – Decoding Bill Gates” på Netflix, vil man vide, at Microsoft-stifteren er en læsehest ud over det sædvanlige, og hans omfangsrige bogtaske er altid et kig værd.

Ifølge Gates’ blog står ”Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity” af Jamie Metzl p.t. på læselisten, og bogen har da også høstet betydelig ros i året der gik.

I Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity” opridser Metzl, hvor langt man allerede er ved at være i arbejdet med at ”optimere” blandt andet menneskelige fostre samt skitserer, hvordan denne udvikling meget hurtigt kan løbe helt af sporet.

Det skyldes især, at mulighederne for at tweake det menneskelige genom udvikler sig i et så højt tempo, at de nødvendige etiske, moralske og politiske overvejelser slet ikke kan følge med.

Forfatteren gør sig derfor til talsmand for, at det globale samfund prioriterer at udvikle et fælles regelsæt for, hvordan man styrer udviklingen på en facon, der forhindrer at den løber helt af med os.

Det er ikke helt ulig de traktatsystemer, der blandt andet har til formål at hindre eller som minimum begrænse udbredelsen af kernevåben.

Metzl bygger ikke blot sine tanker og anbefalinger på videnskabelig spekulation, men trækker også på sin viden om internationale forhold fra en karriere som blandt andet geopolitisk ekspert, investor samt som tidligere rådgiver for administrationerne under hhv. præsident Bill Clinton og vicepræsident Joe Biden.

Hacking Darwin: Genetic Engineering and the Future of Humanity. Forfatter: Jamie Metzl. Sourcebooks
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.