Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

208 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

Film: Omprogrammering sender hårdtslående robotbaby i armene på gangstere

Sci-Fi-dramaet Chappie af roste Neill Blomkamp er blevet tilgængelig på Netflix og følger en veludstyret politirobot, der opdrages af en flok gangstere.

2. juni 2020 kl. 09.29 | læs »

Ny Netflix-serie med Steve Carell gør tykt grin med amerikanske Space Force

I ny Netflix-komedieserie får en kantet general ansvar for at træne astronauter, tackle dysfunktionelle eksperter samt for at sige undskyld, når endnu en raket springer i luften.

28. maj 2020 kl. 14.29 | læs »

Bog: Det virkeligt fede liv på toppen hvor velhavere får lynhurtig og personlig adgang

I “The Velvet Rope Economy: How Inequality Became Big Business” demonstrerer erhvervsjournalist ved New York Times, hvordan det er blevet en god forretning at gøre forskel på høj og lav - og hvorfor det i sidste ende kan vise sig at være en skidt idé.

27. maj 2020 kl. 11.47 | læs »

Udstilling: Øgledage på Naturhistorisk Museum

Forårets storstilede udstilling af dinosaurfossiler i København blev forsinket af coronaudbruddet, men åbner nu 19. juni.

25. maj 2020 kl. 11.40 | læs »

Bog: Evigt liv og togtur gennem ormehullerne

I den fascinerende Pandora’s Star rejser menneskeheden nemt mellem stjernesystemer, men kommer også til at rode op i en oldgammel hemmelighed, man burde have ladet ligge.

22. maj 2020 kl. 11.43 | læs »
1

Bog af dansk stjerneprogrammør: Bliv hjemme – og styrk effektivitet og arbejdsglæde

Forfatterne til Remote: Office Not Required nøjes ikke med at gennemgå fordelene ved distance- og hjemmearbejde. De har demonstreret det i praksis med deres virksomhed, der blandt andet har fostret Ruby on Rails.

20. maj 2020 kl. 13.59 | læs »
3

Bog: Kulsort fantasy er fyldt med fleksibel moral

The Blade Itself er første bog i en underholdende fantasytrilogy præget af sort humor og komplekse personer med fleksibel moral.

18. maj 2020 kl. 11.40 | læs »

Bog: Småkynisk og tv-serieglad dræbermaskine med samvittighed

I en meget rost serie af sci-fi historier tager en småkynisk og tv-serieglad sikkerhedsrobot livtag med tilværelsen. Resultatet er The Murderbot Diaries der har høstet stor ros og en række hædersbevisninger, blandt andet en Hugo Award og en Nebula Award.

14. maj 2020 kl. 11.50 | læs »

Bog: Programmering er magi – bogstaveligt talt

Foundryside er første del af en meget rost fantasiserie, der nytænker magi som et slags styresystem, hele verdenen kører på. Det handler simpelthen om at lære sproget at kende. Hvilket er lettere sagt end gjort og ikke helt uden risiko.

13. maj 2020 kl. 13.04 | læs »

Bog: Internettets vej fra ven til spændetrøje

”Jeg hader Facebook,” konstaterer Joanne McNeil et sted i sin bog. Men afskriver selv samtidig udsagnet som banalt, ”for hvem gør ikke det?” I Lurking: How a Person Became a User fortæller hun historien om internettet set fra brugernes synspunkt.

11. maj 2020 kl. 11.54 | læs »