Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

239 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

Bog: Er du også sur for en sikkerheds skyld?

I ”Sur for en sikkerheds skyld? – En guide til at være livsglad med vilje” gør forfatterne op med surhedskulturen og giver råd til, hvorfor det kan svare sig at give livsglæden en chance.

11. august 2020 kl. 13.56 | læs »

Bog: Oldtidsjyder dropper køllerne og bygger diger i alternativ historie

I Stephen Baxters alternative historiske trilogi om Northland vinder nordeuropæiske fortidsmennesker over havet og gør sig gældende som global, teknologisk supermagt.

7. august 2020 kl. 15.01 | læs »

Bog: Stop dit klynkeri – og for øvrigt skal du dø

Lille, velskrevet bog om antikke stoiske principper gør det nemmere at holde hovedet koldt, når chefen brokker sig, idioten i overhalingsbanen ikke vil flytte sig, PowerPoint-præsentationen driller og medierne flyder over med historier, der er designet til at gøre os vrede eller forargede.

6. august 2020 kl. 10.05 | læs »

Serie: Samspilsramte vampyrer, inkontinente varulve og kiksede rollespillere

Tredje sæson på vej i mockumentary-serien What We Do in the Shadows på HBO Nordic, der gør tykt grin med vampyrer og den mere selvhøjtidelige del af horrorgenren.

5. august 2020 kl. 12.17 | læs »

Bog: Sig dine drømme højt, dine omgivelser kan ikke gætte dem

Kvinder fylder mindre på chef- og bestyrelsesgangene samt i medierne end deres mandlige kolleger. I bogen Den store forskel lader forfatter Sophie Egede-Schrøder tolv kvindelige erhvervsprofiler fortælle deres personlige historie og give bud på, hvordan man bryder gennem glasloftet.

4. august 2020 kl. 13.08 | læs »

Tegneserie: Matrix-helt i ny forklædning som ultravoldelig halvgud

Keanu Reeves er medforfatter på den nye tegneserie BRZRKR, og helten, Berzerker, ligner sjovt nok ham selv.

3. august 2020 kl. 10.01 | læs »

Bog: Silicon Valley-dronningen var fuld af løgn - og produktet virkede ikke

Ondt blod er den dybt fascinerende skildring af en tech-startup, der løb af sporet på alle niveauer. Det havde en fantastisk teknologi på vej og stifteren blev megastjerne på ingen tid. Der var bare to små udfordringer: Hun var fuld af løgn – og produktet virkede ikke.

31. juli 2020 kl. 13.10 | læs »

Videnskabsauktion: Edisons tegning af elpære, Nikola Teslas patenter og Stephen Hawkings Simpson figur under hammeren

16. juli var en stor dag for technørder med dybe lommer og hang til det kuriøse. Her blev 42 temmelig specielle effekter med en fremtrædende plads i videnskabshistorien solgt via auktionshuset Christies.

28. juli 2020 kl. 10.58 | læs »

Serie: Hvad nu hvis verden blev klonet for 30 år siden?

I sci-fi serien Counterpart klones verden af østtyske videnskabsfolk, og de to dele udvikler sig i hver sin retning. Det giver masser af arbejde til diplomater, spioner, lejemordere og andet godtfolk.

23. juli 2020 kl. 10.02 | læs »
1

Dokumentar: Se filmen om den succesfulde danske Vivino-app på Amazon

Vivino er den mest succesfulde danske app nogensinde. Den 23. juli får en ny dokumentar, Disrupting Wine, om app’en og dens stifter premiere på Amazon Prime.

22. juli 2020 kl. 09.31 | læs »