Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

E-Mail

ms@corpmedia.dk

Linkedin

Se Michael's LinkedIn profil

Michael skriver om alt fra fagbøger til populærkultur i nærmest enhver afskygning for Computerworld. Han kan undertiden også træffes som vært og ordstyrer på Computerworlds events.

Michael er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har en fortid på Berlingske Tidende, i fagpressen og indenfor bureaubranchen.

Når han ikke skriver om kultur på Computerworld, beskæftiger Michael sig primært med rådgivning og indholdsproduktion for virksomheder indenfor bl.a. IT, infrastruktur og finans.
533 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

Streaming: Milliarder, coke og tårnhøje ambitioner i Londons finanscentrum

Industry på HBO Max skildrer en hverdag, hvor knivskarp analytisk sans, spidse albuer og minimalt søvnbehov er afgørende for succes.

11. august 2022 kl. 14.10 | læs »

Streaming: Vanvittigt spændende rumkapløb med ukendt slutning

For All Mankind er et af Apples flagskibe i forsøget på at erobre en større bid af streamingmarkedet – og kaldes med rette for den bedste sci-fi serie lige nu.

10. august 2022 kl. 15.21 | læs »

Bog: Hvorfor brænder du ud – og hvordan forhindrer du det i at ske?

I The End of Burnout: Why Work Drains Us and How to Build Better Lives undersøger forfatteren, hvorfor så mange mister gejsten og hvordan vi finder den igen.

5. august 2022 kl. 12.17 | læs »

Streaming: Blod, drageild og familieintriger i Westeros

21. august får House of the Dragon premiere og vil forsøge at løfte arven efter megasuccesen Game of Thrones.

4. august 2022 kl. 13.00 | læs »

Streaming: Verdens dyreste fantasy-serie får endelig premiere på Amazon Prime Video

Fra september og frem fortæller The Lord of the Rings: The Rings of Power om Saurons karriere fra løjtnant i ondskabens tjeneste til mørkets herre – og om et enormt galleri af helte og konger fra tiden før Bilbo og Frodo drog på eventyr.

3. august 2022 kl. 13.40 | læs »

Denne spritnye bog hjælper dig i gang med et stykke legendarisk opensource-software

Til august udgiver Hans Reitzels Forlag bogen ”Introduktion til R”. Det er godt nyt til dig, som har overvejet at kaste dig ud i R og skabe nogle af de grafer som løsningen roses for.

29. juli 2022 kl. 11.00 | læs »

Ny dansk bog: ”Cybertrusler - Det digitale samfunds skyggeside”

Ny dansk bog udforsker cybertruslen samt kortlægger og beskriver de syv primære cybertrusler: cyberkrig, desinformation, cyberterrorisme, cyberspionage, overvågning, cyberkriminalitet og hacktivisme. Forfatterne har

27. juli 2022 kl. 13.00 | læs »

Podcast: 15 solide bud på horror og spænding til øregangene

Internationale mediekoncerner satser hårdt på podcasts i fiktionsgenren med høj produktionsværdi samt ofte virkeligt dygtige skuespillere i hovedrollerne. Få gode bud på nogle af de allerbedste her.

22. juli 2022 kl. 09.31 | læs »

Bog: Sådan kan fremtiden se ud med AI i førersædet

I den roste og populære AI 2041: Ten Visions for Our Future beskriver bl.a. den tidligere chef for Googles kinesiske afdeling gennem ti noveller, hvordan AI kan blive definerende for vores fremtid.

20. juli 2022 kl. 12.46 | læs »