Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

283 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

Berømt tech-professor i ny bog: Derfor bliver verden ikke normal igen, når vaccinen kommer

Næste år slipper Covid-19 formentlig sit greb, men betyder det så også, at alt vender tilbage til Old Normal? Det giver professor og forfatter Scott Galloway et bud på i sin nye bog, Post Corona: From Crisis to Opportunity.

4. december 2020 kl. 09.32 | læs »

Brætspil: Underholdende nyskabelse gør det nemt at tage på eventyr om spisebordet

I Gloomhaven: Jaws of the Lion har udviklerne gjort sig meget stor umage for at introducere nye spillere for et enestående og gennemført brætspilsunivers, hvor man samarbejder om at klare udfordringer og tage livet af lede monstre.

3. december 2020 kl. 10.00 | læs »

Film går bag om en af verdenshistoriens største eksplosioner

Med grundighed, matematik og viden om materialers egenskaber har et medie og en international ekspertgruppe gransket augusts enorme eksplosion i Beirut. Resultatet er en kort og nærmest skræmmende detaljeret dokumentar, som er frit tilgængelig.

2. december 2020 kl. 09.30 | læs »

Streaming: Tag med på drømmefabrikken

I Inside Pixar kommer man i korte episoder lidt tættere på nogle af de mange ansatte på verdens mest kendte animationsstudie, der har skabt blandt andet Toy Story, Monsters Inc. og Up.

24. november 2020 kl. 13.02 | læs »

Podcast: Lær om slangegift, tarmbakterier og nanoteknologi

Podcastserie fra DTU åbner døren til laboratorierne og giver et indblik i forskningens mangfoldige verden.

20. november 2020 kl. 09.40 | læs »

Streaming: Episk Stephen King-undergang på vej til tv-skærmen

En helt ny og meget ambitiøs serie over Stephen Kings fremragende The Stand får snart premiere i USA og man kan håbe, at den også hurtigt kommer til Europa.

18. november 2020 kl. 10.45 | læs »

Tegnede klassikere gør verdenslitteraturen levende

Hvis man ikke lige orker at tygge sig gennem verdenslitteraturen, så har tegneserieskabere verden over gjort det tunge arbejde og præsenterer historierne i lyslevende form.

16. november 2020 kl. 10.09 | læs »

Bog: Dødelig kamp på nørdkultur i den virtuelle verden

Med Ready Player Two, der udkommer sidst i november, følger Ernest Cline op på sin succesbog fra 2011, og der er endnu engang lagt op til gaming og popkultur i rå mængder.

13. november 2020 kl. 12.53 | læs »

Bog: Store forandringer kræver små skridt

I Tiny Habits: The Small Changes That Change Everything fortæller adfærdsforsker B.J. Fogg om, hvordan man spænder ben for alle gode tiltag ved at lægge alt for hårdt ud – og hvordan man i stedet griber tingene smartere og mere effektivt an.

11. november 2020 kl. 12.59 | læs »

Bog: Spillenes godfather og Civilization-skaberen Sid Meyer fortæller sin historie

I Sid Meier’s Memoir!: A Life in Computer Games fortæller en af computerspilindustriens mest markante skikkelser om en tilværelse brugt på leg, udvikling og spil. Han kommer også ind på, hvordan spil kan gøre os klogere på verden, også når det alt sammen er et nummer for træls.

9. november 2020 kl. 13.43 | læs »