Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

E-Mail

ms@corpmedia.dk

Linkedin

Se Michael's LinkedIn profil

Michael skriver om alt fra fagbøger til populærkultur i nærmest enhver afskygning for Computerworld. Han kan undertiden også træffes som vært og ordstyrer på Computerworlds events.

Michael er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har en fortid på Berlingske Tidende, i fagpressen og indenfor bureaubranchen.

Når han ikke skriver om kultur på Computerworld, beskæftiger Michael sig primært med rådgivning og indholdsproduktion for virksomheder indenfor bl.a. IT, infrastruktur og finans.
658 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

Bog: Sådan ser iværksætterne i virkeligheden ud – og sådan rådgiver man dem bedst

Ny bog tager livtag med myten om, at alle iværksættere knokler solen sort og primært er motiveret af udsigten til succes og rigdom.

31. maj 2023 kl. 10.31 | læs »

Bog: Hvad er det egentlig, der driver Kina?

I ny bog giver vestligt uddannet topøkonom med kinesiske rødder sine bud på de udfordringer og prioriter, som præger Kina og dermed den globale politiske udvikling.

30. maj 2023 kl. 10.15 | læs »

Klik og del! Men dette havde de virale mediekonger ikke set komme

I ny bog fortæller den mangeårige chefredaktør for BuzzFeed, hvordan clickbait og jagten på læsernes opmærksomhed endte med at gå fuldkommen amok.

26. maj 2023 kl. 10.35 | læs »

Streaming på Disney+: Hvis bare fortiden lod ham og hans rottweilere være i fred

Jeff Bridges brillerer i den roste thrillerserie The Old Man som aldrende CIA-agent, der virkelig bare ville ønske, at fortiden lod ham og hans rottweilere være i fred.

25. maj 2023 kl. 13.18 | læs »

Dokumentar: Fra fænomenalt succesfuld stjerne til aktivist

Den helt nye ”STILL: A Michael J. Fox Movie” på Apple+ fortæller på rørende og ofte morsom vis en historie om sygdom og en karriere, der sluttede alt for tidligt – og om at kæmpe videre med værdigheden i behold.

24. maj 2023 kl. 10.16 | læs »

Bog: Sådan blev YouTube konge af internettet

I ”Like, Comment, Subscribe” fortæller en techjournalist historien om, hvordan YouTube har sat sig tungt på nettet – og på brugernes tid – men samtidig har været i stand til at leve stille og godt uden al den besværlige kritik og opmærksomhed, der har ramt konkurrenterne.

23. maj 2023 kl. 12.39 | læs »

Sci-Fi: Succesfuld, dystopisk technothriller om liv og død

Den helt nye The Ferryman af Justin Cronin er på rekordtid klatret op af bestsellerlisterne og er et solidt bud på sommerens ferielæsning.

19. maj 2023 kl. 10.00 | læs »

Bog: Endelig forstår vi organisationer

I ny, dansk udgivelse sammenfatter ledelsesteoretikeren Henry Mintzberg sin forskning gennem mere end 40 år om, hvorfor organisationer handler, som de gør.

17. maj 2023 kl. 10.15 | læs »

Dansk brætspil scorer to af branchens tungeste hæderstitler

De danske designere bag Heat: Pedal To The Metal fik en lidt bedre dag, da deres spil i sidste uge modtog hele to Golden Geek-priser fra verdens førende spilsite BoardGameGeek.

16. maj 2023 kl. 09.45 | læs »

Trailer: Endelig nyt fra ørkenplaneten Dune

Dune: Part Two får premiere til november, og der er netop frigivet en ny og ganske lovende trailer.

12. maj 2023 kl. 09.41 | læs »