Artikel top billede

Larry Ellison angriber igen konkurrenterne: “Vi er i øvrigt 10 gange hurtigere end noget Amazon har”

Oracle-stifteren Larry Ellison sætter endnu en gang et angreb ind mod selskabets konkurrenter. Denne gang er det både SAP og AWS, der får et par knap så venlige ord med på vejen.

Larry Ellison er ikke kendt for at holde sig tilbage, når det handler om at kritisere konkurrenterne.

Senest har han været efter Amazon Web Services, AWS, for at være for usikkert når det gælder håndtering af kundernes persondata.

Det kan du læse mere om her: Larry
Ellison i nyt frontalangreb på AWS: "Put dine data i et autonomt
system. Ingen personfejl. Ingen datatab. Det er den store forskel på Oracle og AWS"

Nu er den 75-årige Oracle-stifter endnu engang ude med et direkte frontalangreb på både AWS og ERP-konkurrenterne hos SAP. Det skete på en telefonkonference, der egentlig handlede om Oracles egne forventninger til 2020.

Men her fik SAP alligevel en verbal lussing med på vejen af Oracle-stifteren for at have alt for usikre databaser.

“SAP har aldrig genskabt deres ERP-applikationer til clouden. SAP's installerede base er utrolig sårbar,” lød det fra Larry Ellison.

Læs også: Larry Ellison: Amazon er "20 år" efter Oracle og meget dyrere - "hvis ikke du er villig til at betale mindre, vil vi slet ikke tage imod din ordre"

Men heller ikke Amazon slap for endnu en gang at få en verbal mavepuster.

Mens Larry Ellison egentlig var igang med at fortælle om Oracles egen teknologi, blev der også plads til en kommentar om AWS.

"Vi er i øvrigt 10 gangere hurtigere end noget Amazon har. Det betyder, at vi er meget billigere end noget Amazon har, meget mere sikker, meget lettere at bruge og bygger applikationer meget hurtigere," lød det altså fra Ellison på telefon konferencen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere