Larry Ellison angriber igen konkurrenterne: “Vi er i øvrigt 10 gange hurtigere end noget Amazon har”

Oracle-stifteren Larry Ellison sætter endnu en gang et angreb ind mod selskabets konkurrenter. Denne gang er det både SAP og AWS, der får et par knap så venlige ord med på vejen.

Larry Ellison er ikke kendt for at holde sig tilbage, når det handler om at kritisere konkurrenterne.

Senest har han været efter Amazon Web Services, AWS, for at være for usikkert når det gælder håndtering af kundernes persondata.

Det kan du læse mere om her: Larry
Ellison i nyt frontalangreb på AWS: "Put dine data i et autonomt
system. Ingen personfejl. Ingen datatab. Det er den store forskel på Oracle og AWS"


Nu er den 75-årige Oracle-stifter endnu engang ude med et direkte frontalangreb på både AWS og ERP-konkurrenterne hos SAP. Det skete på en telefonkonference, der egentlig handlede om Oracles egne forventninger til 2020.

Men her fik SAP alligevel en verbal lussing med på vejen af Oracle-stifteren for at have alt for usikre databaser.

“SAP har aldrig genskabt deres ERP-applikationer til clouden. SAP's installerede base er utrolig sårbar,” lød det fra Larry Ellison.

Læs også: Larry Ellison: Amazon er "20 år" efter Oracle og meget dyrere - "hvis ikke du er villig til at betale mindre, vil vi slet ikke tage imod din ordre"

Men heller ikke Amazon slap for endnu en gang at få en verbal mavepuster.

Mens Larry Ellison egentlig var igang med at fortælle om Oracles egen teknologi, blev der også plads til en kommentar om AWS.

"Vi er i øvrigt 10 gangere hurtigere end noget Amazon har. Det betyder, at vi er meget billigere end noget Amazon har, meget mere sikker, meget lettere at bruge og bygger applikationer meget hurtigere," lød det altså fra Ellison på telefon konferencen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.