Artikel top billede

Larry Ellison angriber igen konkurrenterne: “Vi er i øvrigt 10 gange hurtigere end noget Amazon har”

Oracle-stifteren Larry Ellison sætter endnu en gang et angreb ind mod selskabets konkurrenter. Denne gang er det både SAP og AWS, der får et par knap så venlige ord med på vejen.

Larry Ellison er ikke kendt for at holde sig tilbage, når det handler om at kritisere konkurrenterne.

Senest har han været efter Amazon Web Services, AWS, for at være for usikkert når det gælder håndtering af kundernes persondata.

Det kan du læse mere om her: Larry
Ellison i nyt frontalangreb på AWS: "Put dine data i et autonomt
system. Ingen personfejl. Ingen datatab. Det er den store forskel på Oracle og AWS"

Nu er den 75-årige Oracle-stifter endnu engang ude med et direkte frontalangreb på både AWS og ERP-konkurrenterne hos SAP. Det skete på en telefonkonference, der egentlig handlede om Oracles egne forventninger til 2020.

Men her fik SAP alligevel en verbal lussing med på vejen af Oracle-stifteren for at have alt for usikre databaser.

“SAP har aldrig genskabt deres ERP-applikationer til clouden. SAP's installerede base er utrolig sårbar,” lød det fra Larry Ellison.

Læs også: Larry Ellison: Amazon er "20 år" efter Oracle og meget dyrere - "hvis ikke du er villig til at betale mindre, vil vi slet ikke tage imod din ordre"

Men heller ikke Amazon slap for endnu en gang at få en verbal mavepuster.

Mens Larry Ellison egentlig var igang med at fortælle om Oracles egen teknologi, blev der også plads til en kommentar om AWS.

"Vi er i øvrigt 10 gangere hurtigere end noget Amazon har. Det betyder, at vi er meget billigere end noget Amazon har, meget mere sikker, meget lettere at bruge og bygger applikationer meget hurtigere," lød det altså fra Ellison på telefon konferencen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”