Artikel top billede

Apple, Google og Amazon går sammen om helt ny standard

En ny standard skal sikre, at smarthome-udstyr fra verdens store giganter i fremtiden kan tale bedre med hinanden.

Apple, Google og Amazon vil i fællesskab udvikle en ny standard til smarthome-udstyr, der skal sikre, at giganternes produkter i fremtiden bedre kan tale sammen.

Projektet få navnet Connected Home over IP, som også vil få opbakning fra sammenslutningen Zigbee Alliance.

Det bliver oplyst i en pressemeddelelse.

Zigbee Alliancetæller blandt andet også møbelgiganten Ikea, Samsung og Signify.

Skal spille sammen med Alexa og Siri

Målet med den nye standard bliver at gøre det lettere for producenter at skabe produkter, der er kompatible med smarthome produkter samt digitale assistenter som Alexa, Siri og Google Assistant.

Det er endnu uvist, hvornår de første produkter, som understøtter standarden vil blive lanceret. Men det ventes, at selskaberne i løbet af det kommende år vil fremlægge det første open source-materiale om projektet.

Ifølge det amerikanske CNBC vil den nye standard i første omgang blive udbredt til smarthone-løsninger med fokus på sikkerhed. Det gælder eksempelvis røglarmer, smart-låse og indbrudsalarmer.

Læs også: Det vælter frem med produktnyheder fra Amazon: Propper Alexa ind alt muligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere