Artikel top billede

Grønland fravælger Huawei som 5G-leverandør og går med Ericsson

Grønland har netop valgt 5G-leverandør. Kinesiske Huawei er blevet fravalgt til fordel for svenske Ericsson, som skal stå for udbyggelsen af fremtidens netværk.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvem Grønland har valgt som 5G-leverandør
  • Hvilke andre lande, der har fravalgt Huawei
  • Indblik i sagen hvor den kinesiske ambassadør blev beskyldt for at afpresse Færøerne
581
3 min
Grønland har netop valgt 5G-leverandør.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Styrker udfordrer til Microsoft Office: Nu kan du få Googles kontorprogammer kvit og frit

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Morten Løkkegaard helt 'paf' over regeringens cybersikkerheds-udspil: Har regeringen glemt noget af det væsentligste?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Margrethe Vestager klar til opgør med Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter lang tids tøven ruller kunderne nu ind på SAP S/4: "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud


CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.