Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Er du C# eller .Net-udvikler? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge i juleferien

Vi har fundet ti spændende job, som du kan søge, når julefreden sænker sig.

Er du bange for at kede dig i juleferien? Så har vi fundet 10 ledige C# og .Net-stillinger, som du kan søge, når julefreden snart sænker sig.

Hver uge bringer vi i disse spalter friske stillinger, som er ledige netop nu.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Campaya søger erfaren backend C# udvikler til international sommerhus-søgemaskine, Horsens

Er du hardcore C# udvikler? Har du helt styr på at kode skalérbare højtydende systemer, der på sikker vis håndterer forretningskritiske transaktioner?

Vi søger en skarp backend udvikler, som har fokus på at levere en platform der kan håndtere et højt antal søgninger, beregninger og transaktioner så hurtigt, sikkert og effektivt som muligt.

Du har erfaring med databaser, både de traditionelle relationsdatabaser som MS Sql Server - men også med dokumentbaserede som ElasticSearch.

Din uddannelsesmæssige baggrund er sandsynligvis på minimum bachelor eller masterniveau, med stærk teoretisk ballast inden for object-orienteret programmering og databaser.

Læs hele annoncen her.

Novicell søger Senior Technical Architect for .NET-stack løsninger, København og Århus

Er du passioneret omkring teknologi og hvordan det transformerer forretninger?

Vil du hjælpe med at ændre den digitale verden og lave løsninger med de nyeste teknologier?

Nyder du at opdage, mestre og bruge de bedste teknologier og værktøjer til at virksomheder med at fremme deres online-forretning? Så hjælp Novicell med at løse de digitale udfordringer for vores kunder.

Vi søger en profil, der kan designe og forbedre teknologiske løsninger indenfor en bred palette af online-forretninger: Innovative start-ups (Excedo), etablerede virksomheder (Salling Group), velgørende organisationer (Røde Kors) eller foreninger med fokus på oplevelser (Smukfest) og alt der ind imellem.

Det er vigtigt for Novicell, at vi hele tilegner os ny viden og tør prøve nye ting af og dette er også meget vigtigt for vores arkitekter. I hverdagen støtter og udfordrer vi hinanden for at forbedre os.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger dygtig softwareudvikler til international IoT-virksomhed, Silkeborg

Hos Trusted A/S oplever de stor efterspørgsel globalt og vi søger derfor endnu en dygtig softwareudvikler til en nyoprettet stilling.

Du bliver en del af udviklingsteamet, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af nye features samt videreudvikling af deres softwareløsning – Trusted Visibility Suite.

Denne gør det i dag nemt for kunderne selv at skabe et overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation.

Det særlige ved denne stilling er at du kan deltage i alle aspekter af udviklingen eller fokusere på dine præferencer.

Udviklingsteamet arbejder i dag i alle lag herunder backend og frontend, design, implementering, test, release og drift.

Du vil få stor indflydelse på dine projekter samt valg af teknologier og metode.

Læs hele annoncen her.

A-data søger passioneret softwareudvikler, Rødovre

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle spændende og brugervenlige løsninger til sundhedssektoren, og er du interesseret i Windows desktop udvikling og webudvikling?

Hvis dit ønskejob er i en branche, hvor du kan følge løsningerne fra idé til implementering hos slutbrugere, vil vi rigtig gerne have dig på holdet!

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, som har stor erfaring i at udvikle specialiserede løsninger til sundhedssektoren.

Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer i et spændende miljø, som er præget af både korte og længerevarende projekter

Dine opgaver vil i starten have fokus på WPF, udvikling af en række nye skærmbilleder til en bestående back-end.

Engagement, interesse og god kommunikation er afgørende for en god opstart, hvorfor du i opstartsforløbet tilknyttes en mentor til afholdelse af ugentlige statusmøder og løbende løsningsorienterede dialoger.

Læs hele annoncen her.

Visma søger full stack udvikler med fokus på frontend, Ballerup

Er du full stack-udvikler, og brænder du for at levere en god brugeroplevelse?

Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, med fokus på kundens behov og fremtidens teknologi?

Vi har brug for en dedikeret udvikler, som vil være med til at bygge intelligente brugergrænseflader på et kundedrevet grundlag.

Vi har til formål at afprøve nye idéer hurtigt på markedet, og dermed være drevet af feedback på vores løsninger.

Du vil være med til at vælge hvilke teknologier som anvendes, og har måske allerede erfaring i DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure. Vi arbejder desuden med avanceret BI, og har vores fokus rettet imod AI.

Du bliver en del af et nyetableret dynamisk team, som sætter humor og godt humør højt, og hvor vi samarbejder om at lykkes med at levere de lækre løsninger til kunderne. Vi sidder syv mand i teamet, fem i Ballerup og to i Slovakiet.

Læs hele annoncen her.

Sol og Strand Feriehusudlejning søger .Net udvikler, Hune

Kan du trylle med .NET og C#, tør du udfordre det eksisterende, og vil du sætte dit præg på systemudvikling?

Så har vi jobbet til dig, hvor du vil få mulighed for at definere fremtiden for vores systemlandskab og afprøve nye teknologier og tankegange. Dit drive og engagement bliver vigtigt - tør du også udfordre dig selv?

Stillingen omfatter primært egen udvikling og vedligeholdelse af interne systemer, men med grænseflader til eksterne systemer og samarbejdspartnere.

Grænsefladerne involverer både linket mod vores server-drift og webudvikling APIs - on-premise såvel som cloud baseret.

Der er stor mulighed for indflydelse af den teknologiske fremtid for såvel applikationer som processer, da en naturlig del af stillingen også omfatter input og vedligeholdelse af udviklings-roadmap.

Læs hele stillingen her.

Vetech Software Solutions søger softwareudvikler, Esbjerg

Vi søger med lys og lygte efter den rette programmør til vores softwareudvikler-team.

Ligesom resten af teamet, skal du være opdateret på de nyeste tendenser i vores digitale verden og stadig være nysgerrig efter at udvikle nyt, for vores kunder forventer, at vi programmerer fremtidens tendenser i dag.

Vores kontor i Esbjerg summer af god stemning og kreative tankegange blandt ligesindede, og der er hele tiden fokus på innovative løsninger.

Vi arbejder tæt sammen, og selvom der ofte er travlt og skarpe deadlines, der skal overholdes, sørger vi for, at vores udmærkede værkstedshumor og gode fællesskab bevares.

Dine primære værktøjer vil være C#, ASP.NET og Angular, og du vil typisk komme til at arbejde selvstændigt i et mindre projektteam med en stor grad af ansvar og indflydelse på projekterne.

Du vil primært skulle udvikle .NET applikationer samt MSSQL-databaser i forbindelse med både nye og eksisterende projekter.

Læs hele annoncen her.

Al dente software søger .NET/C#-udvikler, Hørning

Har du lyst til, sammen med dit stærke team, at udvikle og modernisere tandlægeklinikkernes journalsystem? Vi har travlt og har brug for en ”skarp” ekstra ressource.

Vi er i gang med en større omskrivning, der skal medvirke til, at journalsystemet og de tilhørende moduler kan gøre hverdagen lettere og mere effektivt for vores kunder.

Du bliver nøgleperson i udviklingen af næste generation af journalsystemet al dente. Derudover vil du på sigt blive inddraget i udviklingen af vores øvrige moduler.

Du trives i et uformelt miljø med frihed under ansvar.

Du har en pragmatisk livsindstilling og har slutbrugeren i dit mindset, når du udfører dine opgaver. Vi ønsker en selvstændig person, der tænker kreativt og ud af boksen, og du er opsøgende i forhold til sparring, ledelse og nye opgaver.

Læs hele annoncen her.

Enghouse Systems søger .Net udvikler med web erfaring, Århus

Vi leder efter en initiativrig kollega med interesse for nye teknologier og innovation.

Med reference til Udviklingschefen vil du indgå i vores udviklingsafdeling, der består af dedikerede udviklere.

Udviklingsafdelingen er et dynamisk og fleksibelt team, der dækker mange facetter af softwareudvikling og er en god blanding af forskellige personligheder.

Opgaverne kan variere fra vedligeholdelse/videreudvikling af eksisterende løsninger, løbende ad hoc-opgaver til store traditionelle projekter.

Det går ofte stærkt, og det kan være en hverdag med mange nye idéer, så du skal være forandringsparat, brænde for softwareudvikling og være villig til at sætte dig ind i nye områder og teknologier.

Du får en hverdag med mulighed for at arbejde selvstændigt og sætte dit eget præg på løsningerne. Som udvikler skal du være i stand til at tage ansvar/ejerskab og køre et projekt fra start til slut.

Læs hele annoncen her.

Air Support søger backend-udvikler til at lave software til luftfarten, Odense

Vores primære forretningsområde er udvikling af software til luftfarten. Vi har over 400 kunder, som dagligt flyver ved hjælp af vores produkter.

Som en del af backend-teamet kommer du til at arbejde med integrationer og live tracking.

Der er på ethvert givet tidspunkt lige knap 10.000 fly i luften på verdensplan. Vi opsamler data fra disse og leverer live trackings til både flyselskaber og lufthavne.

Særligt for os må være, at alt imens vi arbejder seriøst, vægter vi også at have det sjovt.

Vi prioriterer tid til at tænke utraditionelt og eksperimentere, når nye features skal udvikles og eksisterende systemer forbedres. Derudover har virksomheden en tydelig strategi omkring fremtiden, hvilket betyder ro på arbejdsopgaverne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Hvis du ønsker at se alle ledige C#/.Net stillinger på it-jobbank lige nu, så klik her.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 ledige java-stillinger, som du kan søge i din påskeferie

Vi har plukket 10 dugfriske java-stillinger, som du eventuelt kan bruge din påskeferie på at søge. Få overblikket her.

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu