Bog: Styrk din virksomheds SEO med ny grundbog

I ”Grundbog om SEO” giver ekspert Mikkel deMib Svendsen en omfattende gennemgang af alle de nyeste redskaber, metoder og strategier, man skal kende, hvis man vil være bedre til at søgemaskineoptimere.

SEO (Search Engine Optimization) er en konkurrencepræget disciplin, som bliver mere og mere vigtig at mestre, og hvor det hele tiden gælder om at være skarpere end konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen har siden starten af dot com-boblen i midten af 1990’erne arbejdet med online markedsføring, søgemaskiner og SEO.

Han har udgivet adskillige bøger om, hvordan man kan optimere sin søgbarhed på nettet og rådgivet virksomheder som for eksempel Dinero og DanDomain.

”Grundbog om SEO”, som netop er udkommet, kan betegnes som en opdateret lærebog i alt, hvad der vedrører SEO.

Selvstændige iværksættere og mindre virksomheder har typisk ikke ansat SEO-medarbejdere, og derfor er SEO en opgave, som andre må varetage. Her tjener bogen som en indføring i de vigtigste standarder, metoder og teknikker.

Men bogen henvender sig også selv SEO-medarbejdere i større virksomheder, som har et behov for at holde sig opdateret om de nyeste udviklinger.

Bogen kommer omkring alle de metoder og redskaber, man bør benytte sig af, hvis man vil være et mulehår foran konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen kommer blandt andet omkring Googles algoritmer, tekst- og indholdsoptimering, webdesign og keywordanalyser.

Fakta: Grundbog i SEO – Alt det, du skal bruge for at komme til tops i Google. Forfatter: Mikkel deMib Svendsen. Selvudgivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.