Artikel top billede

Bog: Styrk din virksomheds SEO med ny grundbog

I ”Grundbog om SEO” giver ekspert Mikkel deMib Svendsen en omfattende gennemgang af alle de nyeste redskaber, metoder og strategier, man skal kende, hvis man vil være bedre til at søgemaskineoptimere.

SEO (Search Engine Optimization) er en konkurrencepræget disciplin, som bliver mere og mere vigtig at mestre, og hvor det hele tiden gælder om at være skarpere end konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen har siden starten af dot com-boblen i midten af 1990’erne arbejdet med online markedsføring, søgemaskiner og SEO.

Han har udgivet adskillige bøger om, hvordan man kan optimere sin søgbarhed på nettet og rådgivet virksomheder som for eksempel Dinero og DanDomain.

”Grundbog om SEO”, som netop er udkommet, kan betegnes som en opdateret lærebog i alt, hvad der vedrører SEO.

Selvstændige iværksættere og mindre virksomheder har typisk ikke ansat SEO-medarbejdere, og derfor er SEO en opgave, som andre må varetage. Her tjener bogen som en indføring i de vigtigste standarder, metoder og teknikker.

Men bogen henvender sig også selv SEO-medarbejdere i større virksomheder, som har et behov for at holde sig opdateret om de nyeste udviklinger.

Bogen kommer omkring alle de metoder og redskaber, man bør benytte sig af, hvis man vil være et mulehår foran konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen kommer blandt andet omkring Googles algoritmer, tekst- og indholdsoptimering, webdesign og keywordanalyser.

Fakta: Grundbog i SEO – Alt det, du skal bruge for at komme til tops i Google. Forfatter: Mikkel deMib Svendsen. Selvudgivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere