Artikel top billede

Bog: Styrk din virksomheds SEO med ny grundbog

I ”Grundbog om SEO” giver ekspert Mikkel deMib Svendsen en omfattende gennemgang af alle de nyeste redskaber, metoder og strategier, man skal kende, hvis man vil være bedre til at søgemaskineoptimere.

SEO (Search Engine Optimization) er en konkurrencepræget disciplin, som bliver mere og mere vigtig at mestre, og hvor det hele tiden gælder om at være skarpere end konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen har siden starten af dot com-boblen i midten af 1990’erne arbejdet med online markedsføring, søgemaskiner og SEO.

Han har udgivet adskillige bøger om, hvordan man kan optimere sin søgbarhed på nettet og rådgivet virksomheder som for eksempel Dinero og DanDomain.

”Grundbog om SEO”, som netop er udkommet, kan betegnes som en opdateret lærebog i alt, hvad der vedrører SEO.

Selvstændige iværksættere og mindre virksomheder har typisk ikke ansat SEO-medarbejdere, og derfor er SEO en opgave, som andre må varetage. Her tjener bogen som en indføring i de vigtigste standarder, metoder og teknikker.

Men bogen henvender sig også selv SEO-medarbejdere i større virksomheder, som har et behov for at holde sig opdateret om de nyeste udviklinger.

Bogen kommer omkring alle de metoder og redskaber, man bør benytte sig af, hvis man vil være et mulehår foran konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen kommer blandt andet omkring Googles algoritmer, tekst- og indholdsoptimering, webdesign og keywordanalyser.

Fakta: Grundbog i SEO – Alt det, du skal bruge for at komme til tops i Google. Forfatter: Mikkel deMib Svendsen. Selvudgivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere