Artikel top billede

Bog: Styrk din virksomheds SEO med ny grundbog

I ”Grundbog om SEO” giver ekspert Mikkel deMib Svendsen en omfattende gennemgang af alle de nyeste redskaber, metoder og strategier, man skal kende, hvis man vil være bedre til at søgemaskineoptimere.

SEO (Search Engine Optimization) er en konkurrencepræget disciplin, som bliver mere og mere vigtig at mestre, og hvor det hele tiden gælder om at være skarpere end konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen har siden starten af dot com-boblen i midten af 1990’erne arbejdet med online markedsføring, søgemaskiner og SEO.

Han har udgivet adskillige bøger om, hvordan man kan optimere sin søgbarhed på nettet og rådgivet virksomheder som for eksempel Dinero og DanDomain.

”Grundbog om SEO”, som netop er udkommet, kan betegnes som en opdateret lærebog i alt, hvad der vedrører SEO.

Selvstændige iværksættere og mindre virksomheder har typisk ikke ansat SEO-medarbejdere, og derfor er SEO en opgave, som andre må varetage. Her tjener bogen som en indføring i de vigtigste standarder, metoder og teknikker.

Men bogen henvender sig også selv SEO-medarbejdere i større virksomheder, som har et behov for at holde sig opdateret om de nyeste udviklinger.

Bogen kommer omkring alle de metoder og redskaber, man bør benytte sig af, hvis man vil være et mulehår foran konkurrenterne.

Mikkel deMib Svendsen kommer blandt andet omkring Googles algoritmer, tekst- og indholdsoptimering, webdesign og keywordanalyser.

Fakta: Grundbog i SEO – Alt det, du skal bruge for at komme til tops i Google. Forfatter: Mikkel deMib Svendsen. Selvudgivet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere