Artikel top billede

Billig model tager førertrøjen: Her er årets mest populære iPhone

Apples prisvenlige iPhone Xr er årets bedst sælgende iPhone med et styksalg, der fører igennem de sidste fem kvartaler.

Apples iPhone Xr, der er det mere prisvenlige alternativ til selskabetstopmodeller som iPhone X, Xs samt 11 Pro, er den mest populære blandt iPhone-køberne.

Det viser den seneste opgørelse fra analyseinstituttet Counterpoint Research, som fastslår, at iPhone Xr har været Apples bedst sælgende model siden det fjerde kvartal 2018.

Den storsælgende iPhone-variant har siden debuten i fjerde kvartal 2018 opnået en global markedsandel på tre procent, vurderer analysevirksomheden.

I seneste kvartalsopgørelse tegner iPhone Xr sig alene for en fjerdedel af Apples samlede iPhone-salg, hvilket gør modellen førende globalt, men også i samtlige af Apples underregioner, noterer Counterpoint Research i sin opgørelse.

Global leder

De sunde salgstal gør, at iPhone Xr kan indtage førertrøjen, når det gælder den globale hitliste af smartphones i det senest opgjorte kvartal.

iPhone Xr tager førertrøjen på foran Samsung Galaxy A10 og A50-modellen på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Næste og eneste øvrige iPhone i den globale top 10 er iPhone 11 på femtepladsen, hvor flere modeller fra kinesiske producenter som Oppo, Xiaomi og Huawei figurerer.

Se også: Apple arbejder på ny vild satellit-plan: Kan gøre teleselskaberne overflødige om få år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere