Artikel top billede

Billig model tager førertrøjen: Her er årets mest populære iPhone

Apples prisvenlige iPhone Xr er årets bedst sælgende iPhone med et styksalg, der fører igennem de sidste fem kvartaler.

Apples iPhone Xr, der er det mere prisvenlige alternativ til selskabetstopmodeller som iPhone X, Xs samt 11 Pro, er den mest populære blandt iPhone-køberne.

Det viser den seneste opgørelse fra analyseinstituttet Counterpoint Research, som fastslår, at iPhone Xr har været Apples bedst sælgende model siden det fjerde kvartal 2018.

Den storsælgende iPhone-variant har siden debuten i fjerde kvartal 2018 opnået en global markedsandel på tre procent, vurderer analysevirksomheden.

I seneste kvartalsopgørelse tegner iPhone Xr sig alene for en fjerdedel af Apples samlede iPhone-salg, hvilket gør modellen førende globalt, men også i samtlige af Apples underregioner, noterer Counterpoint Research i sin opgørelse.

Global leder

De sunde salgstal gør, at iPhone Xr kan indtage førertrøjen, når det gælder den globale hitliste af smartphones i det senest opgjorte kvartal.

iPhone Xr tager førertrøjen på foran Samsung Galaxy A10 og A50-modellen på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Næste og eneste øvrige iPhone i den globale top 10 er iPhone 11 på femtepladsen, hvor flere modeller fra kinesiske producenter som Oppo, Xiaomi og Huawei figurerer.

Se også: Apple arbejder på ny vild satellit-plan: Kan gøre teleselskaberne overflødige om få år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.