Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Huawei nærmer sig skæbnedag: Amerikansk handelskammer sætter slutdato for indsigelser

Nedtællingen er i gang for den kinesiske tech-gigant Huawei, som nu har fire uger til at indsende indsigelser til at amerikansk forbud.

Det amerikanske handelskammer, US Federal Communications Commission giver de to kinesiske tech-giganter Huawei og ZTE fire uger til at komme med indsigelser mod en verserende sortlistning.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Disse indsigelser vil blive vurderet af FCC-myndigheden, forud for en stadsfæstelse af dommen, som er appelleret af Huawei.

Det sker efter at selvsamme myndighed i begyndelsen af december 2019 stemplede flere kinesiske virksomheder som værende en trussel mod landets sikkerhed.

Denne afgørelse betyder, at amerikanske teleudbydere vil blive afskåret fra at søge statsstøtte for over 57 milliarder kroner.

Milliardtilskuddet, den såkaldte 'Universal Service fund', fra den amerikanske regering er tænkt som en pulje, der skal dække de amerikanske teleselskabers omkostninger ved at pille udstyr fra Huawei og ZTE ud af deres netværk

“Vi er nødt til at sikre, at vores netværk ikke skader den nationale sikkerhed, truer vores økonomiske sikkerhed og underminerer vores værdier,” lød det i oktober 2019 fra FCC's formand, Ajit Pai.

Læs også: Huawei udfordrer amerikanske telemyndigheder i retten
IT-JOB

Saab Danmark A/S

System Engineer

Unique Human Capital

Teamleder – IT Support

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Tech lead til Java-backend udviklingsteam
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere