Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Huawei nærmer sig skæbnedag: Amerikansk handelskammer sætter slutdato for indsigelser

Nedtællingen er i gang for den kinesiske tech-gigant Huawei, som nu har fire uger til at indsende indsigelser til at amerikansk forbud.

Det amerikanske handelskammer, US Federal Communications Commission giver de to kinesiske tech-giganter Huawei og ZTE fire uger til at komme med indsigelser mod en verserende sortlistning.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Disse indsigelser vil blive vurderet af FCC-myndigheden, forud for en stadsfæstelse af dommen, som er appelleret af Huawei.

Det sker efter at selvsamme myndighed i begyndelsen af december 2019 stemplede flere kinesiske virksomheder som værende en trussel mod landets sikkerhed.

Denne afgørelse betyder, at amerikanske teleudbydere vil blive afskåret fra at søge statsstøtte for over 57 milliarder kroner.

Milliardtilskuddet, den såkaldte 'Universal Service fund', fra den amerikanske regering er tænkt som en pulje, der skal dække de amerikanske teleselskabers omkostninger ved at pille udstyr fra Huawei og ZTE ud af deres netværk

“Vi er nødt til at sikre, at vores netværk ikke skader den nationale sikkerhed, truer vores økonomiske sikkerhed og underminerer vores værdier,” lød det i oktober 2019 fra FCC's formand, Ajit Pai.

Læs også: Huawei udfordrer amerikanske telemyndigheder i retten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Coronakrisen har kostet danske it-ansatte lønstigninger og efteruddannelse
Coronakrisen førte til udskudte lønforhandlinger og manglende efteruddannelse for mange ansatte i it-branchen, viser helt nye tal.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.