Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Huawei nærmer sig skæbnedag: Amerikansk handelskammer sætter slutdato for indsigelser

Nedtællingen er i gang for den kinesiske tech-gigant Huawei, som nu har fire uger til at indsende indsigelser til at amerikansk forbud.

Det amerikanske handelskammer, US Federal Communications Commission giver de to kinesiske tech-giganter Huawei og ZTE fire uger til at komme med indsigelser mod en verserende sortlistning.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Disse indsigelser vil blive vurderet af FCC-myndigheden, forud for en stadsfæstelse af dommen, som er appelleret af Huawei.

Det sker efter at selvsamme myndighed i begyndelsen af december 2019 stemplede flere kinesiske virksomheder som værende en trussel mod landets sikkerhed.

Denne afgørelse betyder, at amerikanske teleudbydere vil blive afskåret fra at søge statsstøtte for over 57 milliarder kroner.

Milliardtilskuddet, den såkaldte 'Universal Service fund', fra den amerikanske regering er tænkt som en pulje, der skal dække de amerikanske teleselskabers omkostninger ved at pille udstyr fra Huawei og ZTE ud af deres netværk

“Vi er nødt til at sikre, at vores netværk ikke skader den nationale sikkerhed, truer vores økonomiske sikkerhed og underminerer vores værdier,” lød det i oktober 2019 fra FCC's formand, Ajit Pai.

Læs også: Huawei udfordrer amerikanske telemyndigheder i retten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere