Artikel top billede

Frederik Braun, COO i Microsoft Vesteuropa. Pr-foto.

Dansk Microsoft-direktør til tops i europæisk forretning: "Jeg er super glad for min nye stilling. Det er vanvittigt spændende at arbejde mere internationalt"

Interview: I begyndelsen af året forlod Frederik Braun Microsofts danske ledelse til fordel for en nyoprettet stilling i selskabets vesteuropæiske forretning. Her fortæller han om sit nye job, der vil indebærer en del tid på vingerne og et hyppigt brug af Microsoft Teams.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i Frederik Brauns nye stilling
  • Hvilke ansvarområder han får
  • Hvem han skal referere til
742
3:45 min
Da kalenderen viste 2020 begyndte et nyt kapitel for Frederik Braun.

Arbejdspladsen var den samme, men stillingen spritny.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.