Artikel top billede

Danske Bank vil "investere markant" i digitalisering: Tilbyder 2.000 medarbejdere frivillig fratrædelse

Danske Bank har planer om at investere markant i at blive en mere "digital, enkel og effektiv bank". Derfor skal omkostningerne reduceres, og det sker nu ved at tilbyde 2000 medarbejdere frivillig fratrædelse.

Landets største bank, Danske Bank, har ambitioner om at blive endnu mere digitaliseret.

Det vil kræve betragtelige reduktioner af omkostningerne, og det skal ske via frivillige fratrædelser, som banken har tilbudt 2000 af selskabets 11.000 medarbejdere.

Det skriver TV 2.

Anne Knøs, der er midlertidig HR-chef i Danske Bank, fortæller til TV 2 Business:

"Som led i vores plan for at blive en bedre bank har vi behov for at reducere omkostningerne, så vi blandt andet kan investere markant i at blive en endnu mere digital, enkel og effektiv bank."

Banken har allerede indført ansættelsesstop, og nu skal de frivillige fratrædelser også være med til at sænke omkostningerne.

Det drejer sig om ansatte i hovedkvarteret og en række stabsfunktioner, der er blevet tilbudt de frivillige fratrædelser. Medarbejderne har nu indtil 31. januar om at beslutte sig, om de vil tage imod tilbuddet eller ej.

Danske Bank vil dog ikke sætte tal på, hvor mange færre ansatte, der skal være i koncernen, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere