Artikel top billede

Danske Bank vil "investere markant" i digitalisering: Tilbyder 2.000 medarbejdere frivillig fratrædelse

Danske Bank har planer om at investere markant i at blive en mere "digital, enkel og effektiv bank". Derfor skal omkostningerne reduceres, og det sker nu ved at tilbyde 2000 medarbejdere frivillig fratrædelse.

Landets største bank, Danske Bank, har ambitioner om at blive endnu mere digitaliseret.

Det vil kræve betragtelige reduktioner af omkostningerne, og det skal ske via frivillige fratrædelser, som banken har tilbudt 2000 af selskabets 11.000 medarbejdere.

Det skriver TV 2.

Anne Knøs, der er midlertidig HR-chef i Danske Bank, fortæller til TV 2 Business:

"Som led i vores plan for at blive en bedre bank har vi behov for at reducere omkostningerne, så vi blandt andet kan investere markant i at blive en endnu mere digital, enkel og effektiv bank."

Banken har allerede indført ansættelsesstop, og nu skal de frivillige fratrædelser også være med til at sænke omkostningerne.

Det drejer sig om ansatte i hovedkvarteret og en række stabsfunktioner, der er blevet tilbudt de frivillige fratrædelser. Medarbejderne har nu indtil 31. januar om at beslutte sig, om de vil tage imod tilbuddet eller ej.

Danske Bank vil dog ikke sætte tal på, hvor mange færre ansatte, der skal være i koncernen, lyder det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere






Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital