Artikel top billede

Google og IBM indleder overraskende cloud-samarbejde

Det er to cloud-rivaler, der nu tørner sammen om at kreere en samlet løsning til IBM Power Server brugere.

Det er to forskellige verdener der mødes, i det nyslåede partnerskab mellem Google og IBM. Det er også to cloud-rivaler, der nu slår pjalterne sammen.

Hidtil har virksomheder, der benytter IBM’s Power Systems, været fraskåret fra at migrere til Googles Cloud. I stedet har IBM tilbudt deres egne cloud-løsninger.

Det ændrer sig nu med Googles og IBM’s nye partnerskab, der gør det muligt at overføre IBM Power systemer og applikationer til Googles Cloud uden at skulle ændre på applikationer og infrastruktur.

”Du kan nu køre enterprise-opgaver som SAP og Oracle på de IBM Power servere, som du kender og stoler på mens du samtidig kan udnytte alle de tekniske fordele og egenskaber samt de økonomier som Google Cloud kan tilbyde,” oplyser Kevin Ichpurani, Google Cloud corporate VP i en blog-meddelelse.

Som med andre enterprise-løsninger, er priserne ikke offentligt tilgængelige, men kan indhentes via selskabernes hjemmeside.

Netmediet Techcrunch noterer her, at tages Power-systemeres pris i betragtning, skal der næppe forventes minutpriser i budgetklassen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere