Artikel top billede

Google og IBM indleder overraskende cloud-samarbejde

Det er to cloud-rivaler, der nu tørner sammen om at kreere en samlet løsning til IBM Power Server brugere.

Det er to forskellige verdener der mødes, i det nyslåede partnerskab mellem Google og IBM. Det er også to cloud-rivaler, der nu slår pjalterne sammen.

Hidtil har virksomheder, der benytter IBM’s Power Systems, været fraskåret fra at migrere til Googles Cloud. I stedet har IBM tilbudt deres egne cloud-løsninger.

Det ændrer sig nu med Googles og IBM’s nye partnerskab, der gør det muligt at overføre IBM Power systemer og applikationer til Googles Cloud uden at skulle ændre på applikationer og infrastruktur.

”Du kan nu køre enterprise-opgaver som SAP og Oracle på de IBM Power servere, som du kender og stoler på mens du samtidig kan udnytte alle de tekniske fordele og egenskaber samt de økonomier som Google Cloud kan tilbyde,” oplyser Kevin Ichpurani, Google Cloud corporate VP i en blog-meddelelse.

Som med andre enterprise-løsninger, er priserne ikke offentligt tilgængelige, men kan indhentes via selskabernes hjemmeside.

Netmediet Techcrunch noterer her, at tages Power-systemeres pris i betragtning, skal der næppe forventes minutpriser i budgetklassen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere