Artikel top billede

Norlys' fibernet går snart i luften med ny bredbåndsudbyder ombord: 600.000 jyske adresser får adgang til lynhurtigt internet

Norlys' åbner op for fibernettet i løbet af foråret, og i den forbindelse bliver bredbåndsudbyderen Kviknet det første selskab til at få fuld adgang til nettet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvor mange adresser Kviknet får adgang til
  • Indblik i Norlys' planer frem til 2023
420
2:15 min
Når Norlys i løbet af foråret åbner op for fibernettet, så bliver Kviknet den første indholdsudbyder med fuld adgang.

De to selskaber underskrev nemlig en aftale i slutningen af 2019, der giver Kviknet mulighed for at tilbyde sine ydelser på det tidligere Eniig fibernet.

Det skriver Norlys i en pressemeddelelse.

Kviknet er en landsdækkende bredbåndsudbyder, der med denne aftale forventer at øge forretningen og udbredelsen markant, fremgår det.

[b]Læs også: [url=https://www.computer

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
TDC Group nedlægger jobbet som CIO: “Vi har valgt at fremtidssikre det organisatoriske split ved at flytte rollen”
Der kommer ikke en afløser på posten som CIO for TDC Group efter Antonietta Mastroianni tidligere på året forlod den danske telegigant.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.