Artikel top billede

(Foto: Miklos Szabo / TV 2) (Foto: Miklos Szabo)

Digital direktør færdig på TV 2 efter uenigheder i direktionen

TV 2’s digitale direktør, Anders Blauenfeldt, er færdig efter uenigheder. Han fratræder efter ‘gensidig aftale.’

TV 2’s digitale direktør, Anders Blauenfeldt, fratræder 1. februar ‘efter gensidig aftale,’ meddeler TV 2.

Det sker som en direkte konsekvens af uenigheder i direktionen om den fremtidige kurs for den digitale udvikling.

TV 2’s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, siger, at stationens ‘absolutte hovedfokus’ i de kommende år er udviklingen af TV 2 Play.

“Den digitale acceleration er en kompleks opgave, der kan angribes på forskellig vis. Det har givet anledning til mange frugtbare diskussioner i TV 2s direktion, men konklusionen er, at vi bordet rundt desværre ikke er blevet enige om, hvordan vi bedst driver udviklingen. Derfor er vi i fællesskab nået frem til, at Anders Blauenfeldt fratræder som direktør,” siger hun.

Anders Blauenfeldt har været direktør i TV 2 for det, der kaldes ‘digital og teknik’ siden begyndelsen af 2016.

Han meddeler, at han og resten af direktionen ‘ser forskelligt på’, hvordan TV 2 indfrier ambitionerne for selskabets digitale transformation.

“Og så er det vel i sidste ende helt naturligt, at vores veje må skilles. Spørgsmålet er, om timingen for at stoppe nogensinde er god, men efter fire år på en skøn arbejdsplads går jeg stolt ud ad døren. Jeg har haft en finger med i spillet på et afgørende tidspunkt i TV 2s udvikling, hvor vi nu med rette kan kalde os en digital medietech-virksomhed,” meddeler han.

Anders Blauenfeldt har tidligere været udviklingsdirektør i TDC.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere