Artikel top billede

(Foto: Miklos Szabo / TV 2) (Foto: Miklos Szabo)

Digital direktør færdig på TV 2 efter uenigheder i direktionen

TV 2’s digitale direktør, Anders Blauenfeldt, er færdig efter uenigheder. Han fratræder efter ‘gensidig aftale.’

TV 2’s digitale direktør, Anders Blauenfeldt, fratræder 1. februar ‘efter gensidig aftale,’ meddeler TV 2.

Det sker som en direkte konsekvens af uenigheder i direktionen om den fremtidige kurs for den digitale udvikling.

TV 2’s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, siger, at stationens ‘absolutte hovedfokus’ i de kommende år er udviklingen af TV 2 Play.

“Den digitale acceleration er en kompleks opgave, der kan angribes på forskellig vis. Det har givet anledning til mange frugtbare diskussioner i TV 2s direktion, men konklusionen er, at vi bordet rundt desværre ikke er blevet enige om, hvordan vi bedst driver udviklingen. Derfor er vi i fællesskab nået frem til, at Anders Blauenfeldt fratræder som direktør,” siger hun.

Anders Blauenfeldt har været direktør i TV 2 for det, der kaldes ‘digital og teknik’ siden begyndelsen af 2016.

Han meddeler, at han og resten af direktionen ‘ser forskelligt på’, hvordan TV 2 indfrier ambitionerne for selskabets digitale transformation.

“Og så er det vel i sidste ende helt naturligt, at vores veje må skilles. Spørgsmålet er, om timingen for at stoppe nogensinde er god, men efter fire år på en skøn arbejdsplads går jeg stolt ud ad døren. Jeg har haft en finger med i spillet på et afgørende tidspunkt i TV 2s udvikling, hvor vi nu med rette kan kalde os en digital medietech-virksomhed,” meddeler han.

Anders Blauenfeldt har tidligere været udviklingsdirektør i TDC.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere