Artikel top billede

Mange af os har set det gå galt i andre virksomheder. Når et lille team pludselig bliver til en større virksomhed, så kommer der en masse styring ind over i det daglige," siger Søren Lundgaard (tv), der har stiftet Ghost Ship Games sammen med Mikkel Martin Pedersen (th) og fire andre.

Dansk spilfirma er en bragende succes i udlandet, men vil ikke være mere end 30 ansatte

Det danske spilfirma Ghost Ship Games vil på trods af succes på det gigantiske spilmarked i Kina ikke have en medarbejderstab på mere end 30 personer.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Det danske spilfirma Ghost Ship Games vil maksimalt være 30 ansatte. Få forklaringen her
  • Bliv klogere på, hvad Ghost Ship Games gøre for at holde medarbejderstaben på et minimum
923
4:45 min
Det danske spilfirma Ghost Ship Games er med egne ord "en bragende succes" i Kina, der i løbet af få år er vokset til at blive selskabets største enkeltstående marked.

Selskabets mest populære spil Deep Rock Galactica har i gennem de seneste år samlet set omsat for over 100 millioner kroner, og ifølge Ghost Ship Games administrerende direktør Søren Lundgaard rummer spillet fortsat et stort vækspotentiale.

Men alligevel har Ghost Ship Games en ambition om, at selskabets medarbejderstaben ikke skal være meget større end de 21 ansatte, der i dag er ansat.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Chip-mangel får HP til at hæve prisen på printere med 20 procent

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmark vil komme til at mangle 22.000 it-professionelle i løbet af de kommende 10 år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kan ikke skifte leverandør: Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle uden udbud


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.