Artikel top billede

Apple køber AI-startup - som udspringer fra Microsoft-medstifters forskningsinstitut

Apple har netop købt en AI-startup for omkring 200 millioner dollar, der udspringer fra Microsoft-medstifter Paul Allens forskningsinstitut.

Apple har netop købt startup-selskabet Xnor.ai for omkring 200 millioner dollar.

Det skriver mediet Geekwire.

Værd at bemærke er, at Xnor udspringer fra Allen Insitute of AI. Et forskningsinstitut grundlagt af den afdøde Microsoft-medstifter Paul Allen.

Paul Allen stiftede instituttet, der er en non-profit organisation, tilbage i 2013 for at sætte gang i forskningen inden for kunstig intelligens.

Læs også: Microsoft-stifter Paul Allen død af kræft - blot 65 år gammel

Xnor.ai hører hjemme i den amerikansk by Seattle, og her skriver mediet, at det formodes, at selskabet flytter ind hos Apples kontorer i samme by.

Apple har overtaget flere AI-selskaber den seneste årrække, skriver Geekwire, der nævner selskaberne Drive Silk Labs, Pullstring og Turi.

Xnor.ai, der specialiserer sig i ansigtsgenkendelse, er blot tre år gammelt og blev sidste år udpeget som nummer 44 af de mest lovende AI-selskaber af Forbes Magazine.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere