Artikel top billede

Apple køber AI-startup - som udspringer fra Microsoft-medstifters forskningsinstitut

Apple har netop købt en AI-startup for omkring 200 millioner dollar, der udspringer fra Microsoft-medstifter Paul Allens forskningsinstitut.

Apple har netop købt startup-selskabet Xnor.ai for omkring 200 millioner dollar.

Det skriver mediet Geekwire.

Værd at bemærke er, at Xnor udspringer fra Allen Insitute of AI. Et forskningsinstitut grundlagt af den afdøde Microsoft-medstifter Paul Allen.

Paul Allen stiftede instituttet, der er en non-profit organisation, tilbage i 2013 for at sætte gang i forskningen inden for kunstig intelligens.

Læs også: Microsoft-stifter Paul Allen død af kræft - blot 65 år gammel

Xnor.ai hører hjemme i den amerikansk by Seattle, og her skriver mediet, at det formodes, at selskabet flytter ind hos Apples kontorer i samme by.

Apple har overtaget flere AI-selskaber den seneste årrække, skriver Geekwire, der nævner selskaberne Drive Silk Labs, Pullstring og Turi.

Xnor.ai, der specialiserer sig i ansigtsgenkendelse, er blot tre år gammelt og blev sidste år udpeget som nummer 44 af de mest lovende AI-selskaber af Forbes Magazine.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere