Artikel top billede

NNIT sender skuffende regnskabstal ud ved en fejl: Omsætningsfaldet fortsætter

Børsnoterede NNIT har ved en fejl sendt ikke godkendte regnskabstal ud for 2019 og detaljer om forventningerne til 2020. Omsætningen dalede i fjerde kvartal af 2019, og faldet ser ud til at fortsætte i 2020.

Børsnoterede NNIT sendte mandag en stribe foreløbige regnskabstal ud til omverdenen ved en fejl, fremgår det af en pressemeddelelse.

Her fortæller NNIT, at omsætningen i fjerde kvartal af 2019 faldt med 2,7 procent i forhold til samme periode i 2018.

Det skyldes et omsætningsfald på kunden Novo Nordisk Group på 27 procent. Faldet blev dog delvist modsvaret af omsætningsstigning på andre områder.

NNIT’s omsætning kom i fjerde kvartal 2019 for 70 procents vedkommende fra andre kunder end Novo Nordisk - i 2018 var tallet 61 procent.

Driftsresultatet faldt med 13 procent i fjerde kvartal 2019 i forhold til samme periode i 2018, og overskuddet blev på 58 millioner kroner i forhold til 85 millioner kroner i Q4 2018.

Samlet set forventer NNIT, at omsætningen i 2019 vil være 1,7 procent højere end året før.

I forhold til 2020 regner NNIT med et omsætningsfald på mellem 4 og 8 procent.

NNIT’s ordrebog havde i begyndelsen af første kvartal 2020 en værdi på 2,039 milliarder kroner, og det svarer til et fald på 6,1 procent i forhold til året før.

NNIT vil den 29. januar offentliggøre både regnskabstal for Q4 og hele 2019 som planlagt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere