Artikel top billede

NNIT sender skuffende regnskabstal ud ved en fejl: Omsætningsfaldet fortsætter

Børsnoterede NNIT har ved en fejl sendt ikke godkendte regnskabstal ud for 2019 og detaljer om forventningerne til 2020. Omsætningen dalede i fjerde kvartal af 2019, og faldet ser ud til at fortsætte i 2020.

Børsnoterede NNIT sendte mandag en stribe foreløbige regnskabstal ud til omverdenen ved en fejl, fremgår det af en pressemeddelelse.

Her fortæller NNIT, at omsætningen i fjerde kvartal af 2019 faldt med 2,7 procent i forhold til samme periode i 2018.

Det skyldes et omsætningsfald på kunden Novo Nordisk Group på 27 procent. Faldet blev dog delvist modsvaret af omsætningsstigning på andre områder.

NNIT’s omsætning kom i fjerde kvartal 2019 for 70 procents vedkommende fra andre kunder end Novo Nordisk - i 2018 var tallet 61 procent.

Driftsresultatet faldt med 13 procent i fjerde kvartal 2019 i forhold til samme periode i 2018, og overskuddet blev på 58 millioner kroner i forhold til 85 millioner kroner i Q4 2018.

Samlet set forventer NNIT, at omsætningen i 2019 vil være 1,7 procent højere end året før.

I forhold til 2020 regner NNIT med et omsætningsfald på mellem 4 og 8 procent.

NNIT’s ordrebog havde i begyndelsen af første kvartal 2020 en værdi på 2,039 milliarder kroner, og det svarer til et fald på 6,1 procent i forhold til året før.

NNIT vil den 29. januar offentliggøre både regnskabstal for Q4 og hele 2019 som planlagt.
IT-JOB

Din Faglige A-Kasse

IT-udvikler

Unik System Design A/S

DevOps Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere