Artikel top billede

(Foto: Nets)

Fyringsrunde hos Nets vækker undren

Hos Finansforbundets undrer man sig over den bebudede fyringsrunde hos Nets, der kan ramme hver ottende stilling i selskabet.

Finansforbundet stiller sig undrende over for, at Nets har behov for at skære hver ottende stilling væk i en ny bebudet fyringsrunde. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Tirsdag kom det frem at Nets vil fyre 565 medarbejdere, hvor af de 115 er ansatte i Danmark.

Men Finansforbundet formand Kent Petersen mener, at Nets markedsposition og vækst i høj grad tilskrives medarbejdernes indsats.

”Medarbejderne har løbet enormt stærkt og skabt Nets’ position, vækst og i øvrigt også den værdi, som det jo er velkendt, at ledelsen og aktionærer har profiteret af. Når man samtidig ser ind i en fremtid, hvor Nets netop har brug for at tage de næste skridt, gør det planerne vanskelige at forstå fra et medarbejderperspektiv," skriver Finansforbundets formand, Kent Petersen, ifølge Finans i en udtalelse

Nets har oplyst til Computerworld, at selskabet i den kommende tid vil indgå i en dialog med de relevante fagforbund, og at der endnu ikke fastsat en dato for fyringerne.

Læs også: Nets fyrer mere end 500 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere