Artikel top billede

Regnskabsprogrammet Billy får vigtig tilladelse af Finanstilsynet

Finanstilsynet godkender regnskabsprogrammet til selv at tilgå sine kunders bankdata gennem selskabets egen platform.

Regnskabsprogrammet Billy, der i august 2019 blev solgt af Toke Kruse til Ageras for et tocifret millionbeløb, er blevet godkendt af Finanstilsynet til at tilgå sine kunders bankdata gennem Billys egen regnskabsplatform.

Ifølge selskabet er det første gang, at en nordisk regnskabsplatform, har landet en sådan godkendelse af Finanstilsynet.

Det oplyser Billy i en meddelelse.

"Bankerne skal stille deres infrastruktur og data til rådighed for Billy, så vores kunder blandet andet kan få automatisk bogføring, mere præcise likviditets- og styringsbudgetter. Mulighederne er mange, derfor fordobler vi vores udviklingskapacitet for at komme hurtigere i markedet," lyder det fra Jonas Midtgaard, administrerende direktør hos Billy i meddelelsen, der fortsætter:

"Regnskab og bogføring er kendetegnet ved meget manuelt arbejde, og der er plads til masser af effektivisering. Denne licens gør det muligt at automatisere flere processer til gavn for kunderne."

Læs også: Toke Kruse sælger Billy og bliver 'økonomisk uafhængig resten af livet' - se den nye ejer her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere