Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Digitaliseringsstyrelse om e-Boks nedbrud: ”Det er ikke den service, vi forventer”

Digitaliseringsstyrelsen er utilfreds med de mange nedbrud, som e-Boks har været ramt i gennem de seneste uger. Så sent som torsdag formiddag var tjenesten nede to gange.

E-Boks har - som Computerworld gennem de seneste dag har kunne fortælle - været præget af usædvanligt mange nedbrud i de seneste uger.

Det får nu Digitaliseringsstyrelsen til at kritisere e-Boks, skriver it-mediet Itwatch.

"Det er ikke tilfredsstillende, og det er ikke den service, vi forventer og har aftalt med e-Boks. Vores fokus er at holde en tæt dialog med e-Boks, så vi føler os betrygget i, at deres absolut vigtigste prioritet lige nu er at få løst de problemer,” siger Rikke Saltoft Andersen, kontorchef i Center for Systemforvaltning under Digitaliseringsstyrelsen.

Kontorchefen oplyser desuden, at Digitaliseringsstyrelsen i øjeblikket er i daglig kontakt med e-Boks, og hun oplyser, at det er styrelsen oplevelse at e-Boks gør, hvad de kan for at løse problemerne.

Læs også: KMD og e-Boks i tæt dialog efter utallige nedbrud

E-Boks-systemet driftes af KMD, og til Computerworld har KMD tidligere på ugen oplyst, at selskabet ligeledes er i tæt dialog med e-Boks om at løse problemerne.

"Jeg kan bekræfte, at der i dag har været driftsforstyrrelser på e-Boks. Vi oplever for tiden et utilfredsstillende driftsbillede omkring e-Boks, og det er naturligvis noget, vi tager alvorligt. Vi er i tæt dialog med både kunde og tekniske samarbejdspartnere om en langsigtet løsning," skriver Rasmus Avnskjold, senior pressekonsulent hos KMD i en mail til Computerworld.

Så sent om torsdag formiddag var e-Boks ramt af nedbrud to gange.

Læs mere om det her: Mareridt for e-Boks: Systemet bryder sammen næsten hver dag - allerede to nedbrud her til formiddag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere