Artikel top billede

Overblik over nedetid: Så ofte er e-Boks ramt af nedbrud - se grafen her

Fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder anvender e-Boks's digitale postløsning. Men tjenesten har store problemer. Se Computerworlds opgørelse over omfanget af problemerne her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se resultaterne af problemerne hos e-Boks
  • Opgørelsen over tjenestens problemer fra 15. til 30. januar
452
2:30 min
2020 har mildest talt ikke været et godt år for e-Boks.

Virksomheden, der står bag den obligatoriske digitale postløsning, har været plaget af hele eller delvise nedbrud i sådan en grad, at Digitaliseringsstyrelsen har en bøde på vej.

Det kan du læse mere om her: Bøderegnen vælter ned over e-Boks: Har misset statens krav til oppetid i syv ud af de seneste otte måneder

Aftalte oppetider, kontrakter og en eventuel bod kan imidlertid være lidt abstrakte begreber at jonglere med, når man savner adgang til sin lønseddel eller indkaldelsen til bilsyn.

Og med når e-Boks håndterer Digital Post-løsningen fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder, kan selv små nedbrud virke forstyrrende.

Computerworld har derfor med udgangspunkt i e-Boks' egne offentligt tilgængelige oplysninger opgjort omfanget af de mange hele eller delvise nedbrud i perioden 15. til 30. januar.

Opgørelsen, som du kan se nedenfor, viser i hvor stor del af døgnet én eller flere af tjenesterne i e-Boks-familien har været plaget af problemer.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Du er godt klar over, at du lige har været en del af verdens første videoopkald med Skype, ikke?” Jeg er ellevild, da det går op for mig

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rival dropper al salg af laserprintere af miljøhensyn - men Konica Minolta ser helt anderledes på sagen: Sådan fremmer vi bedst miljøet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Konsulentkæmpen Emagine - tidligere kendt som ProData - vinder kæmpe DSB-kontrakt til 300 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Anvendes hos både Tesla og Twitter: Her er Elon Musks seks regler for ‘vanvittig produktivitet’

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Med sine 10 udviklere skal CIO Jan Rye Andersen konkurrere mod kæmpe-spillere med flere hundrede udviklere