Artikel top billede

Bog: Tidligere jægersoldat om ledelse og samarbejde

God ledelse er alfa og omega for det stærke samarbejde, skriver Lars Møller i bogen ”Ultimativ ledelse."

Grundprincipperne bag godt lederskab og stærkt samarbejde er på mange måder universelle, hvad enten der er tale om en virksomhed, en familie eller et regiment i hæren.

Lars Møller er tidligere jægersoldat, som deltog i operationer på Balkan, i Afghanistan og i Irak.

Han har nu skrevet bogen ”Ultimativt lederskab”.

I bogen giver Lars Møller bud på konkrete metoder, som både nuværende og kommende ledere kan tage i brug til at skabe stærke teams.

Metoderne bygger på Lars Møllers egne erfaringer fra hans tid som jægersoldat, hvor løsningen på svære situationer ofte var afhængig af godt lederskab og team spirit.

Som han skriver, har han selv lært en hel del om godt lederskab ved at opleve dårligt lederskab.

Men lederskab behøver ikke nødvendigvis at være et spørgsmål om hierarki.

Det handler i bund og grund om at påvirke andre positivt og dermed styrke sammenholdet. Med Lars Møllers egne ord findes der ingen dårlige teams – kun dårligt lederskab.

Stærk ledelse af et team betyder således ifølge Lars Møller mere end de enkelte holdmedlemmers individuelle kompetencer.

Lars Møller står tidligere bag bøgerne ”Jæger 200” om hans tid som jægersoldat og ”Tænk som en kriger” fra 2018, som fokuserede på mental robusthed og selvledelse.

Forfatteren skal i øvrigt ikke forveksles med en anden militært orienteret forfatter med (næsten) samme navn: Nemlig den pensionerede oberst Lars R. Møller, der blev kendt for sin ledende rolle i den hårdtslående Operation Bøllebank under borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien.

Ultimativt lederskab – Elitesoldatens vej til stærkt samarbejde. Forfatter: Lars Møller. Lindhard og Ringhof
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere