Artikel top billede

En af årets største tech-messer aflyst: MWC afblæses af frygt for coronavirus-smitte

Årets største mobil- og netværksmesse, Mobile World Congres i Barcelona, bliver ikke til noget i år.

Efter en uge med frafald og afbud fra højt profilerede tech-, mobil- og netværksvirksomheder, bliver stikket nu trukket.

Årets udgave af årets største mobil- og netværksmesse, Mobile World Congres, er aflyst på grund af frygt for smitte med den dødelige coronavirus, der i øjeblikket plager Kina og mindst 25 øvrige lande.

John Hoffmann, administrerende direktør hos brancheorganisation GSMA, der organiserer messen, udtaler i følge nyhedsmediet Bloomberg, at 'det er umuligt' at afholde eventet på grund af coronavirus-udbruddet.

Omkring 100.000 besøgende og 2.000 virksomheder fra 200 lande deltager ved den årlige messe, som i denne ombæring ikke når at åbne portene som planlagt mellem 24. og 27. februar.

Aflysningen efterlader værtsbyen Barcelona i Spanien med et økonomisk tomrum. Tidligere har messen givet 14.100 deltidsstillinger og skabt omsætning for sammenlagt 492 millioner euro, eller godt 3,67 milliarder kroner.

Læs også: Nokia trækker sig fra Mobile World Congress - se listen over selskaber, der har droppet messen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere