Artikel top billede

Apple udsender varsel: Nedjusterer forventninger på grund af coronavirus

Den aktuelle smitte med COVID-19 sygdommen rammer Apples produktion samt efterspørgslen efter iPhones.

Knap tre uger efter at Apple kunne præsentere et af sit flotteste regnskaber nogensinde, lægger selskabet nu låg på forventningerne for det kommende kvartal.

Det gør selskabet i en meddelelse til investorerne.

Hovedårsagen til nedjusteringen er den aktuelle COVID-19 epidemi der plager kina og hvor store dele af Apples produktionkapacitet ligger.

Karantæne-tiltag sætter ifølge Apple låg på, hvor hurtigt produktionen af blandt andet iPhones er gået i gang efter den kinesiske nytårsferie sluttede 10. februar. Det vil sætte en midlertidig begrænsning på hvor mange iPhones der fremstilles, lyder det.

Apple understreger her, at selskabets og dets leverandørers helbred har højeste prioritet.

Selskabet påpeger her, at selskabets produktionspartnere befinder sig udenfor Hubei-provinsen, som siden december 2019 har været epicenteret for smitten med den dødelige coronavirus.

Apple begrunder også sin nedjustering med, at efterspørgslen fra det kinesiske marked er berørt af epidemien. Udenfor det sygdomsplagede land, oplever Apple fortsat den forventede efterspørgsel.

Sygdommen har indtil videre smittet 73.336 personer. Sygdommen taget livet af 1.876 blandt de smittede. 98,7 procent af tilfældene samt 99,7 procent af dødsfaldene er opstået i Kina.

Læs også: IPhone-producent stadig hårdt ramt efter corona-udbrud: Kun 10 procent er mødt på arbejde efter tvangslukning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere