Artikel top billede

Nu går ’Amazon Care’ i luften – en app-baseret sundhedstjeneste til selskabets ansatte

Amazons længe rygtede sundhedstjeneste 'Amazon Care' bliver nu afprøvet hos selskabets ansatte.

Det er igennem længere tid blevet rygtet, at handel- og cloud-giganten Amazon snart vil udvide sine voksende palette af tjenester til sundhedsområdet. Nu er det en realitet.

Denne uge springer selskabet ud som aktør på sundhedsområdet med ’Amazon Care’ – en virtuel app-foksueret klinik.

Her vil Amazon tilbyde en app-baseret sundhedsportal, hvor der kan arrangeres virtuelle lægekonsultationer via live-chat eller video.

Efterfølgende kan der bestilles follow-up undersøgelser enten hjemme hos patienten eller hos lægen. App’en vil også fungere som platform for uddeling af recepter og medecin.

Det skriver CNBC.

Tjeneste går indledningsvist i luften i Seattle, USA, hvor selskabets ansatte ved Amazons hovedkvarter samt deres pårørende kan benytte sig af tjenesten.

”Amazon Care udrydder rejse- og ventetid til lægen eller sygeplejersken for ansatte og deres påreørende via live-chat eller video. Dertil kommer muligheden for at få follow-up services hos en godkendt sygeplejerske til behandling af sager som forkølelser eller vaccinationer,” udtaler en talsperson fra selskabet.

Amazon præciserer ikke, hvorvidt der er hensigten at udvide Amazon Care til andre Amazon-ansatte eller udenfor Amazons stab.

Amazon Cares hjemmeside kan besøges her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere