Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Foredrag og film: Se nordlys i København

Planetarium i København afholder i marts tre temaaftener om nordlys.

Der er noget dragende ved nordlyset. Især for os her i Danmark, som bor for sydligt til at opleve de dansende farver på himlen regelmæssigt.

Men i nordligere egne – i den såkaldte nordlysoval – er nordlys særligt på denne tid på året ikke et usædvanligt syn.

Nordlys skyldes elektroner fra Solen, som interagerer med Jordens magnetfelt. Dette magnetfelt er svagest ved polerne, og derfor er nordlys (og sydlys) mest forekommende i de nordligste og sydligste egne på Jorden.

Tre dage i marts rykker nordlysovalen dog til København, når Planetarium i København afholder et arrangement med fokus på nordlys. Arrangementet er en kombination af et foredrag om nordlys og visning af filmen ”Extreme Auroras” af fotografen Ole Salomonsen.

Til foredraget kan man blive klogere på, hvad nordlys skyldes samt hvor og hvornår, der er størst chance for selv at se nordlys. Der vil også blive vist optagelser af nordlys på Planetariums store kuppellærred.

”Extreme Auroras” består af optagelser af nordlyset fra Nordnorge, Sverige og Finland. Filmen bliver ligeledes vist i Planetariums kuppelsal, og filmen er optaget med såkaldte fiskeøjeobjektiver. Derfor vil det føles som at selv stå i Nordnorge og kigge op på himlen.

Fakta: Arrangementet ”Det magiske nordlys” afholdes den 13., 18. og 20. marts på Planetarium, Gl. Kongevej 10 i København fra kl. 19.15-21.05. Entré koster 195,-, og billetter kan ikke reserveres på forhånd. Planetariums øvrige udstillinger kan med entré opleves fra kl. 18. Se mere om eventet på Planetariums hjemmeside (link)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.