Artikel top billede

Apple i clinch med tidligere ansat: Vil forbyde bogudgivelse

En ny bog om Apples App Store butik kommer for tæt på selskabets forretningshemmeligheder, mener Apple.

Bogen ’App Store Confidential’ skrevet af en tidligere App Store chef Tom Sadowski, risikerer at få nedlagt et fogedforbud i Tyskland.

Forbuddet er begæret af Apple, som mener at bogudgivelsen vil løfte sløret for mange af selskabets forretningshemmeligheder. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Bogen som ifølge forfatteren er lige dele selvbiografi og selvhjælpsbog til Generation Z læsere, der ønsker at bane sig en vej på tech-scenen, lyder det.

Tom Sadowski trækker i bogen på sine erfaringer som direktør for Apples App Store i Tyskland, Østrig og Schweiz i årene fra 2014 til 2019.

Ifølge Oliver Graef, advokat hos forlaget bag udgivelsen, Murmann, røber bogen meget lidt om hvordan Apple driver sin App Store forretning.

"Apple forsøger at forhindre udgivelsen af en bog, der beskriver dennes forretningsmetoder. Men bogen er meget sympatisk overfor selskabet," udtaler han.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere