Artikel top billede

Apple i clinch med tidligere ansat: Vil forbyde bogudgivelse

En ny bog om Apples App Store butik kommer for tæt på selskabets forretningshemmeligheder, mener Apple.

Bogen ’App Store Confidential’ skrevet af en tidligere App Store chef Tom Sadowski, risikerer at få nedlagt et fogedforbud i Tyskland.

Forbuddet er begæret af Apple, som mener at bogudgivelsen vil løfte sløret for mange af selskabets forretningshemmeligheder. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Bogen som ifølge forfatteren er lige dele selvbiografi og selvhjælpsbog til Generation Z læsere, der ønsker at bane sig en vej på tech-scenen, lyder det.

Tom Sadowski trækker i bogen på sine erfaringer som direktør for Apples App Store i Tyskland, Østrig og Schweiz i årene fra 2014 til 2019.

Ifølge Oliver Graef, advokat hos forlaget bag udgivelsen, Murmann, røber bogen meget lidt om hvordan Apple driver sin App Store forretning.

"Apple forsøger at forhindre udgivelsen af en bog, der beskriver dennes forretningsmetoder. Men bogen er meget sympatisk overfor selskabet," udtaler han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere